Γεωργιάδης: «Μαχόμαστε για να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας»

42
Αδ. Γεωργιάδης: «Η κυβέρνηση δουλεύει ήδη για τη μεσαία τάξη»

«Μπροστά μας έχουμε μία απολύτως ανοιχτή εκλογική αναμέτρηση και μία σκληρή μάχη», τόνισε σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ΑΠΕ, σημείωσε πως «μαχόμαστε για να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας. Και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, παρά την επικράτηση της ΝΔ με 9,5 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Δεν έχουμε κάνει συμβόλαιο με κανέναν που μας ψήφισε ότι θα μας ψηφίζει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ή την σκοτεινή Ελλάδα του Τσίπρα ή την φωτεινή του Μητσοτάκη»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών τονίζει ότι στις 7 Ιουλίου καθένας επιλέγει ποια Ελλάδα προτιμάει, «τη σκοτεινή Ελλάδα του Τσίπρα ή τη φωτεινή Ελλάδα του Μητσοτάκη».

Σημειώνει επίσης ότι είναι σημαντικό να υπάρχει αυτοδυναμία, γιατί «αν γίνει κάποιο ατύχημα και δεν έχουμε κυβέρνηση, οι επόμενες εκλογές θα είναι με απλή αναλογική και μετά θα ξαναέχουμε σταθερή κυβέρνηση στην Ελλάδα τον 22ο αιώνα» και «χωρίς σταθερή κυβέρνηση δεν θα έχουμε επενδύσεις και η Ελλάδα θα μπει σε έναν ατέρμονο κύκλο εσωστρέφειας».

«Προτεραιότητα η μείωση των φόρων»

Ερωτηθείς για τις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης στην περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει πως «η μείωση των φόρων, η ασφάλεια και η πάταξη της γραφειοκρατίας. … θα γίνουν άμεσα», ενώ για τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου απαντά: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να έχει τα χέρια του απολύτως ελεύθερα και να φτιάξει την κυβέρνησή του όπως εκείνος νομίζει… δεν θεωρώ ότι ως αντιπρόεδρος έχω κάποια ειδικά προνόμια ως προς τη σύνθεση της νέας κυβερνήσεως».