Γιάννης Τάσσιος: Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν αν ξανατραγουδήσω στην Αθήνα (vd)

356

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος, που έγινε γνωστός με το τραγούδι «Ούτε στον εχθρό μου».

Μεταξύ άλλων μίλησε για το απειλητικό τηλεφώνημα που τον συγκλόνισε και για την μάχη του με την κατάθλιψη.

«’Η εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας, ή σε σκοτώνουμε», του είπαν από την άλλη άκρη της γραμμής σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάσσιος ανέφερε πως από αυτό το τηλεφώνημα όχι μόνο τον έκανε να εξαφανιστεί από τα νυχτερινά μαγαζιά την περίοδο που μεσουρανούσε, αλλά και να πάθει και κατάθλιψη.

«Η νύχτα έχει άγραφους νόμους και δεν μπορείς να μιλήσεις. Αν σου συμβεί κάτι, όπως σε εμένα, πρέπει να το κρατήσεις μέσα μου. Όταν έκανα μια μεγάλη επιτυχία, είχα πάρα πολλές προτάσεις και κάποια στιγμή με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου είπε “αν δεν έρθεις εδώ, δεν θα πας πουθενά”.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Τρομοκρατήθηκα. Το θέμα δεν ήταν να αποσυρθώ γενικά, ήταν να αποσυρθώ από την Αθήνα. Αν μιλούσα θα το πλήρωνα με τη ζωή μου, δεν έβγαινα από το σπίτι, έπαθα βαριά κατάθλιψη, οι δικοί μου δεν ήξεραν τίποτα», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως μετά από πολλά χρόνια μετάνιωσε που εξαφανίστηκε.