Ειρήνη Στεργιανού: «Γνωρίζω τη νέα σύντροφο του πρώην μου» (vd)

570
Ειρήνη Στεργιανού: «Γνωρίζω τη νέα σύντροφο του πρώην μου» (vd)

Η παίκτρια του GNTM Ειρήνη Στεριανού επιβεβαίωσε τις φήμες και παραδέχτηκε πως έχει χωρίσει με τον επί χρόνια σύντροφο της Μανώλη Κολλονέλο.

«Χώρισα. Είχαμε κάποια προβλήματα στη σχέση μας. Θεωρώ ότι η σχέση μας έχει κάνει τον κύκλο της. Δεν ήμασταν καλά πριν από το καλοκαίρι. Είχαμε κάνει προσπάθεια να τα ξαναβρούμε. Εν τέλει χωρίσαμε. Θέλω να είναι καλά. Απλά δε μου αρέσει τόσο να λένε βλακείες. Στεναχωριέμαι που ακούω παραπληροφορήσεις από παντού. Ας πούμε ότι είπαν ότι έχω κατάθλιψη. Γιατί να έχω κατάθλιψη; Ήταν μια σχέση που έκανε την κύκλο της και στο κάτω κάτω ήταν από κοινού η απόφαση», ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Στεργιανού.

«Δεν είχα να προσφέρω κάτι παραπάνω»

«Δεν με πείραξε η φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον πρώην σύντροφο μου και άλλη γυναίκα. Είμαι χαρούμενη γιατί εγώ δεν είχα να προσφέρω κάτι παραπάνω σε αυτή τη σχέση και θεωρώ ότι δεν θα τον έκανα χαρούμενο και θέλω να είναι χαρούμενος ο άνθρωπος που έχω περάσει τόσα μαζί του και έχω αγαπήσει. Τη γνωρίζω. Φίλες δεν ήμασταν. Έχει τύχει να είμαστε σε κοινή παρέα και να έχουμε βγάλει φωτογραφίες.

Τα προβλήματα μας είχαν ξεκινήσει από πολύ πιο πριν. Το παιχνίδι σαν να μας ένωσε και λίγο μετά, γιατί όντως είχαμε κάνει προσπάθεια, απλά καταλήξαμε ότι δεν πάει άλλο. Είχε κάνει η σχέση τον κύκλο της», είπε η Ειρήνη Στεριανού που έδωσε και την απάντηση της στα σχόλια της Ειρήνης Ερμίδου για εκείνη: «Δεν γίνεται όλες οι γυναίκες να μην είναι γυναίκες. Είμαι θηλυκή, έχω το νάζι μου. Δεν θα έκανα κάτι με την Ειρήνη, δεν με ενδιαφέρει. Καταλαβαίνω ότι θέλει κάποια σημασία περισσότερη να κερδίσει μέσα από εμένα και κάποιες άλλες κοπέλες, για αυτό και ασχολείται με εμάς. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί δεν με αφορά σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας».

Δείτε το σχετικό βίντεο: