Η σύζυγος του Νίκου Βούτση υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς

326
Η σύζυγος του Νίκου Βούτση υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς

Η σύζυγος του Νίκου Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου, θα διεκδικήσει τον δήμο της Κηφισιάς με τον συνδυασμό «Κοινωνία Παρούσα», ο οποίος δημοσιοποίησε τις αρχές του πριν λίγες μέρες.

Στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «μαζί βιώσαμε επώδυνα τη δεκάχρονη κρίση που προκάλεσε η χρεοκοπία της χώρας. Όλοι αισθανόμαστε ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας».

Η κυρία Παπάζογλου, που είναι και συντονίστρια του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι της γενιάς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είναι στενοί φίλοι, ενώ γνωρίστηκε με τον σύζυγό της όταν εκείνος ήταν υπεύθυνος της Νεολαία του Συνασπισμού.

«22 χρόνια νεότερή μου»

Μιλώντας πριν δύο χρόνια στα Παραπολιτικά για τη σύζυγό του, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είχε αναφέρει: «Η γυναίκα μου είναι 22 χρόνια νεότερή μου. Η Αγγελική είναι της γενιάς του Αλέξη Τσίπρα. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού. Ήταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά, 8 και 14 ετών. Από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο, που είναι 30 χρονών. Η Αγγελική εδώ και 18 χρόνια είναι στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. Ήταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα».