Μαίρη Σκόρδου: Το «τούμπανο» του Big Brother 17 χρόνια μετά! (pics)

58117
Μαίρη Σκόρδου: Το «τούμπανο» του Big Brother 17 χρόνια μετά! (pics)

Το «Big Brother» ήταν το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού στην ελληνική τηλεόραση και οι παίκτες του, παρότι έχουν περάσει 17 χρόνια, έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη ως περσόνες τηλεοπτικές που κρατούσαν κάθε βράδυ συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Πόντε Πρέτα – Κοριτίμπα (13/11)

Μία από τις παίκτριες, που μπορεί να μην έφτασε ως τον τελικό αλλά μας έμεινε αξέχαστη, είναι η αισθησιακή ξανθιά Μαίρη Σκόρδου. Το κορίτσι που μπήκε και αναστάτωσε το κοινό με τις καμπύλες της και το χυμώδες σώμα, απόκτησε φανατικό κοινό και για λίγο καιρό ακολούθησε την πεπατημένη.

Γυμνές φωτογραφίσεις για τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά, τραγούδι σε λαϊκές πίστες και μετά για αρκετά χρόνια απόσυρση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παντρεμένη και… σέξι

Σήμερα, μετά από 17 χρόνια η Μαίρη δεν άλλαξε σε τρομακτικό βαθμό εξωτερικά, παραμένει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της δένοντας με τα δεσμά του γάμου τον έρωτά της με τον σύντροφό της.

Πριν λίγους μήνες το ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Facebook. Ο σύζυγός της, Γιώργος Σαββίδης, είναι μουσικός και στήνει το πρόγραμμα της Μαίρης στα νυχτερινά μαγαζιά που δουλεύει.

Δείτε φωτογραφίες από την Μαίρη:

Δείτε επίσης: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε ρόλο… Αντζελίνα Τζολί! (pics)