Μπακογιάννης: «Δεν μπορεί ο Κουφοντίνας να εκβιάζει 10 εκ. Έλληνες»

101

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να εκβιάζει 10 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες, αυτό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης αναφερόμενος στον Δ. Κουφοντίνα.

Ερωτηθείς για την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τα απειλητικά συνθήματα που γράφτηκαν στα Ιωάννινα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη κι αν ενοχλήθηκε από αυτά, ο ποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων απάντησε: «Προφανώς και με κάνει τρελό. Είναι δυνατόν;Νομίζω ότι ενοχλεί όλο τον κόσμο. Όπως όταν ο Κουφοντίνας έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, το θυμάστε πριν μερικούς μήνες και έκανε τουρισμό στα σημεία που ο ίδιος δολοφονούσε πάρα πολύς κόσμος εξοργίστηκε».

Όπως είπε, «όσο και να προσπαθούν κάποιοι να βάζουν ένα πολιτικό πρόσημο, να βρίσκουν ιδεοληπτικά άλλοθι, να λένε λόγια υπάρχουν κάποιες γραμμές στην ελληνική κοινωνία, μια αρχή, μια μέση κι ένα τέλος».

«Η συνεργασία είναι στο DNA της Αυτοδιοίκησης»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι «η συνεργασία, η συνεννόηση, η συναίνεση είναι στο DNA της Αυτοδιοίκησης» και γι’ αυτό, όπως επισήμανε, η ομάδα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» είναι «η πλέον υπερκομματική και πολυσυλλεκτική που έχει ποτέ δοκιμαστεί στην Αθήνα». Ανέφερε ακόμη ότι «στην Αυτοδιοίκηση κρίνεσαι από το άμεσο, το απτό και το μετρήσιμο αποτέλεσμα, από τίποτα άλλο» αναφέροντας παραδείγματα δημοτών που συνάντησε τους προηγούμενους μήνες στις γειτονιές της πόλης και οι οποίοι, όπως είπε, «θέλουν φως, καθαριότητα, πράσινο, ασφάλεια».