Τατιάνα Στεφανίδου: Ξεκινά η εκπομπή παρά τις αρνήσεις ρεπόρτερ

685
Στεφανίδου: Ξεκινά η εκπομπή παρά τις αρνήσεις ρεπόρτερ

Τη στελέχωση με δημοσιογράφους για τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποφάσισε ο ΣΚΑΪ, ξεπερνώντας τα προβλήματα με την άρνηση συναδέλφων της.

Αυτή η άρνηση οδήγησε στην καθυστέρηση της πρεμιέρας της εκπομπής που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ξεκινήσει τέλη Αυγούστου.

Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα

Τα προβλήματα αυτά όμως φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και η εκπομπή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου με το δελτίο τύπου του σταθμού να αναφέρει τα παρακάτω:

Η Τατιάνα Στεφανίδου έρχεται «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, να τους δώσει ενδιαφέρον, να ασχοληθεί με θέματα που απασχολούν και συζητούνται, να αγγίξει με ευαισθησία όλα όσα προβληματίζουν και μένουν αναπάντητα.

Η Τατιάνα έρχεται αποφασισμένη να ακούσει. Και να ασχοληθεί με θέματα που φωτίζουν όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής. Με αποκαλύψεις και έρευνα. Για όλα αυτά που πρέπει να μαθαίνουμε και να μην προσπερνάμε.

«Μαζί σου». Σε μια εκπομπή που ξέρει να αναδεικνύει τις ανθρώπινες ιστορίες, στις πιο ευαίσθητες πτυχές τους.

Η επικαιρότητα, όπως την αντιλαμβάνονται οι πολίτες και όχι όπως την προτιμούν οι πολιτικοί.

Ειδήσεις, όχι μόνον όπως φαίνονται, αλλά και το παρασκήνιό τους. Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το κοινό, που είτε βρίσκεται στο στούντιο για να παρέμβει, είτε καταθέτει την άποψή του από τα social media.

«Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 11.30 το πρωί.