Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος γιου παράγοντα του Άρη

2381
Επιχείρηση «σκούπα» και 73 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του 22χρονου γιου παράγοντα του Άρη Θεσσαλονίκης με τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ να είναι οι δράστες. Συνελήφθησαν οι τρεις από αυτούς με ένταλμα σύλληψης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις Έλληνες και οπαδοί του ΠΑΟΚ, ηλικίας 24, 22, 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης από την Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις εξ αυτών, ηλικίας 22, 23 και 26 ετών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες στις 12 Ιουνίου 2018, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση αιχμηρού αντικείμενου, σε βάρος του 22χρονου με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ο τραυματίας διεκομίσθη σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύτηκε.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.