Από Δευτέρα το OPEN στις νέες του εγκαταστάσεις, στις 22/10 νέο πρόγραμμα!

Από την 1η Οκτωβρίου 2018 και βάσει του αρχικού σχεδιασμού προχωράει και η μετακόμιση του σταθμού στα studios της Παιανίας. Όλο το προσωπικό, τεχνικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι θα στεγαστούν στα υπερσύγχρονα studios της Παιανίας σταδιακά.

Οι εγκαταστάσεις ήδη όταν κατασκευάστηκαν ήταν πρωτοπόρες για την εποχή τους. Σήμερα, μετά από μία εξαιρετικά σημαντική επένδυση από τη Διοίκηση του OPEN, τα studios και τα κτίρια ανακαινίστηκαν και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους ανθρώπους και το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το συνολικό εμβαδόν των τριών κτιρίων ανέρχεται κοντά στα 8.000 m². Υπάρχουν τέσσερα studios εξοπλισμένα με την τελευταία αιχμή της τεχνολογίας και με υπερσύγχρονα μηχανήματα έτσι ώστε ο τηλεθεατής να απολαμβάνει ένα άρτιο αποτέλεσμα και μία εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Ακόμα στις καινούργιες εγκαταστάσεις υπάρχουν τρία control rooms και πολλοί υποστηρικτικοί χώροι στη διάθεση των παραγωγών και των ανθρώπων του σταθμού.

Όλοι οι άνθρωποι και ο μηχανισμός του OPEN δουλεύουν πυρετωδώς για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το νέο πρόγραμμα του σταθμού αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου.