ΕΡΤ1 – Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Ολυμπιακός 1980 – 1981»

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική-αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό Αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports.

propoli

Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννησή του, τη σεζόν 1979-1980 ώς τις μέρες μας.

Σε αυτή τη σειρά εκπομπών οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς ήρωες που μας συγκινούν, ενώ διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα «ρομαντικά» χρόνια που αγωνίζονταν.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, στις 18:10

«Ολυμπιακός 1980 – 1981»

Η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσιάζει την πορεία του Ολυμπιακού ώς την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή τη σεζόν 1980-1981.

Σε μια σεζόν, που στιγματίστηκε από την τραγωδία της «Θύρας 7» με τους 21 νεκρούς στις 8/2/1981, οι «ερυθρόλευκοι» του Κάζιμιρ Γκόρσκι κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές, με πρωταγωνιστές τους Μάικ Γαλάκο, Κώστα Ορφανό, Μάρτιν Νοβοσέλατς και Βαγγέλη Κουσουλάκη.

Παρακολουθήστε στην ΕΡΤ1, την πορεία του Ολυμπιακού στο δεύτερο από τα τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα που κέρδισε στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Loading