Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με την αντιγραφή του Αρναούτογλου

Κανάκης – Λιάγκας 1-0: Τι αναλαμβάνει στον ΑΝΤ-1 ο Θεσσαλονικιός

Ο Αντώνης Κανάκης όχι μόνο θα συνεχίσει στον ΑΝΤ-1, αλλά υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας και αναλαμβάνει τη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Θυμίζουμε ότι Κανάκης είχε έρθει σε κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη και δικαιώνεται πανηγυρικά, αφού και η εκπομπή του Λιάγκα κόπηκε και ο ίδιος επιστρέφει… καβάλα στο άλογο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ-1

«Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021.

Η σημαντική δε αυτή συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της.

Η Late Night ζώνη έχει για τον ΑΝΤ1 μία ξεχωριστή σημασία. Σημασία που έγκειται κυρίως σε επίπεδο περιεχομένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επετεύχθη με τον Αντώνη Κανάκη για το γενικότερο σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής, είναι η ιδανική.

Τέλος, το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα, όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη».