Ξανά στον ΑΝΤ-1 η Κατερίνα Γκαγκάκη σε ρόλο έκπληξη!

Με ποιο ρόλο επιστρέφει η Κατερίνα Γκαγκάκη; To Dancing with the Stars έρχεται με το 10ο live του, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, με guest καλεσμένους και εκπλήξεις.

Η Γκαγκάκη σε ρόλο έκπληξη

Οι κριτές, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτή τη φορά για guest κριτή της βραδιάς, την Κατερίνα Γκαγκάκη για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια μας και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

Το «Dancing with the Stars» εξασφάλισε αποκλειστικά, αυτή την Παρασκευή για εσάς τους μοναδικούς Shaolin. Μία ανάσα πριν την προγραμματισμένη τους παράσταση αυτό το σαββατοκύριακο, «Shaolin the Legend», οι Shaolin, θα βρεθούν ζωντανά στο πλατό του χορευτικού show για να πάρουμε μία γεύση από το «μύθο» τους.

Η Ευαγγελία Αραβανή, σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης, θα μας οδηγήσει σε αυτή τη χορευτική βραδιά και ο Σάββας Πούμπουρας όπως πάντα θα μας μεταφέρει τον παλμό από τα backstage.

Όσο για τα αστέρια μας, συνεχίζουν τις ομαδικές χορογραφίες, σε δυάδες αυτή τη φορά και διαγωνίζονται στο cha cha (cha cha challenge):

Team 1: Μαρία Κορινθίου και Βαγγέλης Κακουριώτης
Team 2: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Άνθιμος Ανανιάδης
Team 3: Μυριέλλα Κουρεντή και Μιχάλης Σεΐτης
Team 4: Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός

Διπλές χορογραφίες, χορευτικό challenge και εκλεκτοί καλεσμένοι αυτή την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο «Dancing with the Stars»!