Παρέμβαση Μανόλη Γλέζου υπέρ των εργαζομένων του MEGA (vid)

Παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Mega πήρε ο Μανώλης Γλέζος. Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς έκανε δημόσια δήλωση στην κάμερα των εργαζομένων του σταθμού.

Όλοι στο πλευρό τους

Όπως τονίζει, θεωρεί αδιανόητο να παραμένουν απλήρωτες 420 οικογένειες επί 17 μήνες και να αντιμετωπίζουν καταστάσεις ακραίας εξαθλίωσης. Παράλληλα κάλεσε κάθε πολίτη της χώρας να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων και τα ΜΜΕ να σταματήσουν την ανεπίτρεπτη σιωπή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί τους.

Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου

«Κάθε φορά που ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν λειτουργεί με κανονικό τρόπο ή το έχουν «στην κατάψυξη» ή κινδυνεύει να κλείσει, στέκομαι ενάντιος, όπως έχω κάνει πάντα.

Είναι εντελώς αδιανόητο οι 420 εργαζόμενοι στο Mega, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί, να μένουν απλήρωτοι 17 μήνες τώρα, χωρίς να ξέρουν τι θα τους ξημερώσει.
Και μάλιστα όταν έχουν φτάσει σε καταστάσεις ακραίας εξαθλίωσης:

Ένα ζευγάρι πούλησε τις βέρες του γάμου του και το σταυρό του παιδιού του για να κάνει Χριστούγεννα…

Άλλος χάνεις το σπίτι του…

Άλλος φιλοξενείται στους ηλικιωμένους γονείς του…

Καλώ, όχι μόνο κάθε συνάδελφο δημοσιογράφο, όχι μόνο την ΕΣΗΕΑ, αλλά κάθε πολίτη αυτής της χώρας, να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων του Mega.
Καλώ ιδιαιτέρως τα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έχουν πάθει «αφωνία» για το μεγάλο πρόβλημα των Εργαζομένων του Mega, να σταματήσουν την ανεπίτρεπτη σιωπή τους».