Σοκαρισμένη και στεναχωρημένη η Αθηναΐς Νέγκα (vd)

Η απόφαση έκπληξη του ΣΚΑΪ να κάψει την επιτυχημένη ομολογουμένως εκπομπή «Rodeo» προκάλεσε την σοκ και θλίψη στην Αθηναΐς Νέγκα, η οποία μέσω μια ανάρτησης στο Twitter και μια συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε αιχμές και για την συμπεριφορά του καναλιού.

Επίσης αποκάλυψε ότι η εκπομπή που έπαιξε χθες ήταν μαγνητοσκοπημένη καθώς η ίδια δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη για χιούμορ.

«Έκανα υπέρβαση και επέστρεψα γρήγορα γιατί δουλεύω δημιουργικά στο rodeo και η δημιουργική δουλειά συχνά οδηγεί σε υπερβάσεις – επίσης θέλει και ενθουσιασμό. Έμαθα σήμερα τα δυσάρεστα και δεν έχω το σθένος να γυρίσω για τις τελευταίες εκπομπές και να κάνω και χιούμορ. Η σημερινή είναι γραμμένη» τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν με ενημέρωσε κανείς”

Ενώ στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφερε: «Αν διαβάσετε τα δημοσιεύματα κανείς δεν λέει ότι τα νούμερά μας ήταν προβληματικά. Είναι μια πάρα πολύ κακή χρονιά για τον ΣΚΑΙ. Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη και πολύ στεναχωρημένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε, κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Ο Βαγγέλης με ενημέρωσε. Όταν γέννησα κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Δεν με πήρε κανείς από τον ΣΚΑΙ».

https://youtu.be/DmyMs4gQkO0