Χάρισε ένα δώρο σε έναν άγνωστο φίλο σου!

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ), σε συνεργασία με δήμους Αλμωπίας, Έδεσσας και Σκύδρας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών στα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος, ο ΦΟΔΣΑ οργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων με κεντρικό μήνυμα «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου. Φέρε παιχνίδια και βιβλία».

Σεβασμός στο περιβάλλον και αλληλεγγύη

Στόχος των δράσεων είναι τόσο η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών, όσο και η μύησή τους στην έννοια της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης. Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις, λοιπόν, καλούνται να συγκεντρώσουν παιχνίδια και βιβλία, τα οποία θα προσφερθούν στη συνέχεια είτε σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, είτε σε άπορες οικογένειες. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης και χαρίσουν δώρα στους «άγνωστους φίλους» τους, που έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων

  • 20/1, Δήμος Αλμωπίας: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00.
  • 24/1, Δήμος Έδεσσας: Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Έδεσσας, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00
  • 25/1, Δήμος Σκύδρας: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00.