Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Ήταν σαν κατηγορούμενος που δικαζόταν για πολεοδομική παράβαση»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης μίλησε για τη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο

«Τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον πρόδωσαν τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, το ρολόι της Καρολάιν και το κινητό της. Δεν ξέρω εάν αυτό το έγκλημα είχε γίνει πριν από 30 χρόνια εάν θα είχε εξιχνιαστεί τόσο γρήγορα ή εάν είχε καν εξιχνιαστε», δήλωσε ο Αθανάσιος Χαρμάνης στην εκπομπή Live News.

Σχετικά με τις αντιδράσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο: «Ήταν σαν κατηγορούμενος που δικαζόταν για πολεοδομική παράβαση. Ήταν ψυχρός, παγερός και με αντιδράσεις μηδενικές σε όλα, ακόμα και στο άκουσμα των ισοβίων. Ακόμα και εμείς οι δικηγόροι ανατριχιάζουμε όταν ακούμε για ισόβια. Αυτή η εικόνα θα μου μείνει. Πρόσεχα τις αντιδράσεις του… Καμία αντίδραση»

Όσον αφορά την ανακούφιση που ένιωσε η μητέρα της Καρολάιν: «Πραγματικά ανακουφίστηκε η γυναίκα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαίωση εδώ, δικαίωση είναι να γυρίσει το παιδί της. Μιλάμε για ψυχική ανακούφιση. Στενοχωρήθηκαν και θύμωσαν με την επιθυμία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να συναντήσει την Λυδία όταν αποφυλακιστεί. Αυτό τους έχει εξοργίσει», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: «Βρέθηκε πίσω μου και ένιωσα το γεννητικό του όργανο», κατέθεσε η δεύτερη γυναίκα που τoν κατήγγειλε