Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στις συντάξεις που εκκρεμούν και στους τρόπους επίλυσης του προβλήματος.
Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι σε δυο με τρεις μήνες θα εκδίδονται κάθε μήνα 30.000 συντάξεις και το φθινόπωρο θα υπάρχει αισθητή αποκλιμάκωση του προβλήματος της απονομής των εκκρεμών συντάξεων.
Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι 100.3, τόνισε ότι συνολικά 3. 600 δικηγόροι και λογιστές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν στην απονομή των συντάξεων.
Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε ότι ήδη προχωρά η εκπαίδευση τους και στις αρχές Οκτωβρίου οι πρώτοι 1. 200 θα συνδράμουν, ενώ μέχρι τέλος του έτους ο συνολικός αριθμός θα δουλεύει για την έκδοση των συντάξεων.
Δείτε επίσης: Δείτε αναλυτικά όλες τις πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ
- Στη Μονακό για τρία ακόμη χρόνια ο Άλφα Ντιαλό
- Καμπάτσο: Αντιμετωπίζουμε τον καλύτερο αντίπαλο της κανονικής περιόδου
- Καλαμάτα: Σοβαρό τροχαίο με καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στο Ασπρόχωμα
- Ουκρανία: Οι προοπτικές της συμφωνίας για τα ορυκτά και η απειλή της απόσυρσης των ΗΠΑ
- «Βασίλι Σεστακόφ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Το σάμπο είναι σαν ένας κινητήρας αυτοκινήτου που μόλις άρχισε να επιταχύνει»»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr