Λιάνη: Δεν πιστεύω ότι θα κολλήσω κορονοϊό με τη Θεία Κοινωνία

Την άποψη πως με τη Θεία Κοινωνία δεν μπορεί να κολλήσει κορονοϊό εξέφρασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, τονίζοντας πως η πίστη της είναι πολύ βαθιά.

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε το εξής: «Έγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου». Παράλληλα ανέφερε ότι μετά το πέρας της καραντίνας, ένιωσε επιτακτικά την ανάγκη να κοινωνήσει.

«Κάθισα στην καραντίνα μου, πήρα όλες τις προφυλάξεις και νομίζω ότι ήταν η ώρα μου να κοινωνήσω. Μου έλειπε, δεν είχα πάει και το Πάσχα. Γιατί εγώ το κάνω δύο – τρεις φορές τον χρόνο, όποτε το αισθάνομαι. Δεν φοβήθηκα. Εμένα αυτό με βοήθησε. Το είχα ανάγκη. Τώρα, που είναι σε ύφεση μεγάλη ο ιός, θεωρώ ότι ήταν και μια ευκαιρία ανάτασης της ψυχής. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου».

Αναφορικά με την περίοδο του εγκλεισμού λόγω της καραντίνας, είπε τα εξής: «Για μένα ο εγκλεισμός ήταν μια ευκαιρία να πάρω μια ανάσα, να κάνω τις προσευχές μου, τον διαλογισμό μου, την ενδοσκόπησή μου και να διαβάσω. Δεν έπληξα, πέρασε ευχάριστα αυτό το διάστημα».

Κληθείσα να αναφερθεί και στην πολυσυζητημένη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, δήλωσε τα εξής: «Ήταν η ώρα. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα κάτι εύκολο, να μη χρειάζεται να πηγαίνω κομμωτήριο συνέχεια. Με είχε κουράσει το μαλλί που είχα. Ήθελα κάτι άλλο. Και πήγα στον κομμωτή μου, τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, και το κάναμε».

Δείτε ακόμη: Όπρα: Συγκινεί το μήνυμά της για τον Τζορτζ Φλόιντ

Loading