Λονδίνο: Έρευνα δολοφονίας μετά τον θάνατο ενός άνδρα που μαχαιρώθηκε στο Downham

Έρευνα για τη δολοφονία ξεκίνησε μετά τον θάνατο ενός 21χρονου άνδρα που μαχαιρώθηκε στο Downham, στο νότιο Λονδίνο, στο νοσοκομείο το Σάββατο

Η αστυνομία λέει ότι πιστεύει ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση από έως και 3 άνδρες, και κάνει έκκληση να προσέλθουν μάρτυρες.

propoli

Η αστυνομία και το παραϊατρικό προσωπικό κλήθηκαν στις 23.50 την Παρασκευή σε μια αναφορά για έναν άνδρα που μαχαιρώθηκε στην Bromley Road.

Βρήκαν το θύμα τραυματισμένο από μαχαίρι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία αλλά πέθανε τραγικά το απόγευμα του Σαββάτου.

Η αστυνομία πιστεύει ότι γνωρίζει την ταυτότητα του νεκρού και οι πλησιέστεροι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί, αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση.

Η επικεφαλής επιθεωρήτρια ντετέκτιβ Kelly Allen από την Ειδική Διοίκηση Εγκλημάτων του Met’s, η οποία ηγείται της έρευνας, ζήτησε από τους μάρτυρες να προσέλθουν μετά από «άλλη μια παράλογη απώλεια ζωής λόγω βίας με μαχαίρι».

«Γνωρίζουμε ότι υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στην περιοχή Bromley Road που είτε ήταν μάρτυρες αυτού του περιστατικού είτε των γεγονότων που οδήγησαν σε αυτό το περιστατικό και μετά», είπε.

«Θα τους παροτρύνω, μαζί με οποιονδήποτε χρήστη του δρόμου στην περιοχή που μπορεί να απαθανάτισε γεγονότα στην κάμερα του ταμπλό, να εμφανιστούν και να μιλήσουν στην αστυνομία».

«Σε αυτό το πρώιμο στάδιο πιστεύουμε ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση από έως και 3 άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια διέφυγαν από τη σκηνή πεζοί».

«Η οικογένεια ενός νεαρού άνδρα θρηνεί μετά από άλλη μια παράλογη απώλεια ζωής από βία με μαχαίρι. Παρακαλούμε βοηθήστε τους να αποδοθούν δικαιοσύνη και μιλήστε στην αστυνομία εάν γνωρίζετε οτιδήποτε θα μπορούσε να μας βοηθήσει».

Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι έρευνες για τις συνθήκες συνεχίζονται.

Δείτε επίσης: Just Stop Oil: Ακτιβιστές ψεκάζουν μπογιά στο κατάστημα Rolex του Λονδίνου

Loading