Μasterchef: Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα (vd)

Αποκαλυπτική ήταν η Κατερίνα Λένη, η παίκτρια του masterchef που συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω της, για το τι πραγματικά συνέβαινε στο σπίτι του ριάλιτι.

Μιλώντας στη “Φωλιά των Κουκου” μίλησε για το βράδυ πριν τη δοκιμασία αποχώρησης.

”Το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για την κόντρα που έχει από την πρώτη μέρα με το Γιώργο, η Κατερίνα ανέφερε: “δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Τις ημέρες που είχαμε ρεπό και μείναμε στο σπίτι, μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. “Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις”, μου είπε. Κι εκεί του είπα εγώ ότι “ο πρώτος που θα φύγεις θα είσαι εσύ και μετά εγώ” και έτσι έγινε”.

Για την βίγκαν Ντέμη και την αποκάλυψη ότι έχει φάει ζωικά παράγωγα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής τόνισε ότι: “το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια, ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικά και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου”.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε η δημοφιλής παίκτρια:

Loading