Το fosonline.gr έρχεται να… φωτίσει το διαδίκτυο

Ο διευθυντής του ΦΩΤΟΣ, Γιάννης Φιλέρης, γράφει για το τολμηρό εγχείρημα και το «παιδί» της εφημερίδας που κλείνει 63 χρόνια ζωής: Το fosonline.gr.

Αναλυτικά:

Εξήντα τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει το ΦΩΣ στις 11 του επόμενου μήνα. Η εφημερίδα που εμπνεύστηκε και καθιέρωσε πριν από έξι δεκαετίες ο αείμνηστος Θεόδωρος Νικολαΐδης, εξακολουθεί να βρίσκεται κάθε πρωί στα περίπτερα.

Εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης, χωρίς συμβιβασμούς, με προσήλωση στις αρχές της κανονικής, αδέσμευτης δημοσιογραφίας που ασπάστηκε όσο τίποτε άλλο και μας μετέφερε – σαν κληρονομιά – ο εμβληματικός ιδρυτής της.

Το ΦΩΣ δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητά του. Δεν είπε ψέματα, δεν το έβαλε κάτω. Κάθε μέρα προσπαθεί να γίνει καλύτερο, να δώσει κάτι το ξεχωριστό σεβόμενο πρώτα απ’ όλα το 1,30 ευρώ που πληρώνει κάθε αναγνώστης του.

Σε αυτό το αναγνωστικό κοινό – και σε κανέναν άλλον – είμαστε υπόλογοι καθημερινά.

Οι προσπάθειές μας να εμπλουτίσουμε την ύλη με έκτακτες εκδόσεις, με ειδικά αφιερώματα, αλλά και με μοναδικές προσφορές, συνεχίζονται. Το ημερολόγιο των Χριστουγέννων αγκαλιάστηκε με θέρμη από χιλιάδες φίλους-αναγνώστες. Τα ένθετα κάθε Τρίτης ξαναγράφουν την ιστορία από μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού. Κάθε Παρασκευή 4 ειδικές σελίδες για το Στοίχημα, ενώ κάθε Κυριακή το 20σέλιδο ΦΩΣ διαβάζεται όλη τη μέρα.

Σήμερα, όμως, κάνουμε και κάτι άλλο: ένα τεράστιο άλμα στο διαδίκτυο και το fosonline.gr παίρνει σάρκα και οστά! Η απόφαση της Μαρίας και της Όλγας Νικολαΐδου, για την εμφάνιση ενός brand name μοναδικά συνυφασμένου με τον έντυπο Τύπο στο ίντερνετ είναι ένα τολμηρό εγχείρημα που θα αποδείξει ότι οι δύο κόσμοι (διαδίκτυο και εφημερίδα) συνδυάζονται άψογα, όπως δυο καλοί βιρτουόζοι της μπάλας.

Μπαίνουμε στο ίντερνετ με την εμπειρία των 63 ετών της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας στην Ελλάδα, αλλά και τον ενθουσιασμό του πρωτοεμφανιζόμενου. Με τις ίδιες αρχές, την ίδια «προγραμματική συμφωνία» με τους αναγνώστες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας.

Το ΦΩΣ και το παιδί του, fosοnline.gr τη φροντίδα του οποίου έχει αναλάβει ο Στέφανος Λεμονίδης και η ομάδα του, βαδίζουν πλέον χέρι-χέρι. Σας υπόσχονται ότι θα περάσετε πολύ καλά μαζί τους, είτε αγοράζοντας την εφημερίδα το πρωί από το περίπτερο, είτε πατώντας την ηλεκτρονική μας διεύθυνση στο πληκτρολόγιό σας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!