Άνοιξαν οι εγγραφές για το 6ο Run Together

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει για το «6ο Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY» και γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

propoli

Ακολουθήστε το λινκ στην αρχική σελίδα που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΗ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα! Τα στοιχεία του 2ου δρομέα θα μπορείτε να τα συμπληρώσετε μέσω E-mail που θα λάβετε αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 τα μεσάνυχτα.

Φέτος το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” ανανεώνεται και θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις στη διάρκεια της διοργάνωσης και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού.

Οι νικητές, και όχι μόνο, θα λάβουν σημαντικά δώρα από τους χορηγούς τις διοργάνωσης, με τους πρώτους νικητές να κερδίζουν αθλητικά παπούτσια SAUCONY.

Η εκκίνηση του 6ου “RUN TOGETHER ATHENS” θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (είσοδο από Λ. Κύμης), την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και των 9χλμ.

Ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ένα μοναδικό event για όλους όσους έχουν το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουν να το μοιραστούν με τους αγαπημένους τους, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος , παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η COSMOTE TV και το ACTION24.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Loading