Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάλα έρχεται στη NOVA

H πρώτη «κούπα» στην Ισπανία, κρίνεται στο γήπεδο των καναλιών Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη για το Super Cup Ισπανίας που θα διεξαχθεί στο «Stade Ibn Batouta» στην πόλη Ταγγέρη, στο Μαρόκο για εμπορικούς λόγους.

propoli

Οι νταμπλούχοι «μπλαουγκράνα» του Ερνέστο Βαλβέρδε και των Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο, Ράκιτιτς αλλά και του νέου αποκτήματος Αρτούρο Βιδάλ, θα αναμετρηθούν με τους «ροχιμπλάνκος» του Πάμπλο Μασίν και των Νολίτο, Νάβας, Μπανέγα αλλά και του Αλέις Βιδάλ που επέστρεψε από την Μπαρτσελόνα, με έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην ιβηρική χώρα.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Παρασκευή 10 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν του αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της Ligue 1 Conforama που κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αποκλειστικά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή τους αγώνες του πρωταθλήματος των πρωταθλητών κόσμου με τους άσους της εθνικής Γαλλίας και τα παγκόσμια αστέρια του φετινού Μουντιάλ. Η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, με 108 γκολ (1η επίθεση στην Ευρώπη μπροστά από τα 106 γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και τα 99 της Μπαρτσελόνα) στην περσινή σεζόν και τα ποδοσφαιρικά αστέρια Νειμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ, Τιάγκο Σίλβα και Μπουφόν, η Μονακό των Φαλκάο και Μουτίνιο, η Λιόν των Τραορέ και Ντεπάι και η φιναλίστ του Europa League, Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου μάχονται για τον τίτλο και μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα σε μία διοργάνωση που πέρσι παρουσίασε άνοδο 7% στο μέσο όρο εισιτηρίων.

Το πρωτάθλημα της Ligue 1 που πέρσι είχε μέσο όρο 2,72 γκολ με την 2η καλύτερη επίδοση μετά τη Bundesliga και για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος τέσσερις ομάδες μέτρησαν το λιγότερο 72 βαθμούς στη σεζόν, αποτελείται από 20 ομάδες και διεξάγονται 38 αγωνιστικές με 10 αγώνες ανά αγωνιστική.

Στην πρεμιέρα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Μαρσέιγ – Τουλούζ, Ναντ – Μονακό, Λιόν – Αμιάν και Παρί Σεν Ζερμέν – Καέν. Οι φίλοι του γαλλικού ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του φετινού πρωταθλήματος μ’ ένα σπέσιαλ ντοκιμαντέρ διάρκειας 1,5 ώρας που θα προβληθεί την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 22:00 στο Novasports1HD με τίτλο «Γαλλικό Πρωτάθλημα 2018/19 – Η νέα εποχή» με συνεντεύξεις όλων των μεγάλων παικτών και προπονητών των ομάδων του πρωταθλήματος.

Σέντρα για τη φετινή σεζόν έχουμε και στο ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα δουν το Σαββατοκύριακο 11-12 Αυγούστου τους αγώνες Άγιαξ – Χεράκλες, Αϊντχόφεν – Ουτρέχτη και Ντε Γκράαφσαπ – Φέγενορντ.

Επίσης οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις αναμετρήσεις ΚΠΡ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Ντέρμπι – Λιντς για την 2η αγωνιστική της EFL Championship Αγγλίας, καθώς και τους αγώνες Σάλτσμπουργκ – Αούστρια Βιέννης (3η αγωνιστική) και Έστερσουντς – Κάλμαρ (17η αγωνιστική) για τα πρωταθλήματα Αυστρίας και Σουηδίας αντίστοιχα.

Super Cup Ισπανίας

Κυριακή 12 Αυγούστου: 23:00 Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, Novasports1HD, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Ligue 1 Conforama Γαλλίας

Παρασκευή 10 Αυγούστου: 21:45 Μαρσέιγ – Τουλούζ, Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Σάββατο 11 Αυγούστου: 18:00 Ναντ – Μονακό, Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Κυριακή 12 Αυγούστου: 16:00 Λιόν – Αμιάν, Novasports3HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη, 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Καέν, Novasports2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Eredivisie Ολλανδίας

Σάββατο 11 Αυγούστου: 19:30 Άγιαξ – Χεράκλες, Novasports5HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, 21:45 Αϊντχόφεν – Ουτρέχτη, Novasports2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Κυριακή 12 Αυγούστου: 15:30 Ντε Γκράαφσαπ – Φέγενορντ, Novasports2HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

EFL Championship Αγγλίας

Σάββατο 11 Αυγούστου: 17:00 ΚΠΡ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Novasports3HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, 19:30 Ντέρμπι – Λιντς, Novasports4HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Austrian Football Bundesliga

Σάββατο 11 Αυγούστου: 18:00 Σάλτσμπουργκ – Αούστρια Βιέννης, Novasports2HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

Allsvenskan Premier Division Σουηδίας

Κυριακή 12 Αυγούστου: 16:00 Έστερσουντς – Κάλμαρ, Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Loading