Έρχεται ξανά στον ΑΝΤ-1 το «Your Face Sounds Familiar»

Ύστερα από πολλές σεζόν απουσίας από την τηλεοπτική αρένα, το επιτυχημένο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει στις οθόνες μας.

propoli

Ο ΑΝΤ1 είχε κάνει λόγο για την επιστροφή του εδώ και αρκετές εβδομάδες, σήμερα, όμως, ανακοινώθηκε και επίσημα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το σόου επιστρέφει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, με το κανάλι να βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε αναζήτηση των προσώπων που θα αποτελέσουν κομμάτι της κριτικής επιτροπής αλλά και της ομάδας των παικτών.

Όπως είπε, ο πρώτος καλλιτέχνης που είναι ένα βήμα πριν «κλειδώσει» στο πάνελ των κριτών είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, ενώ ο σταθμός βρίσκεται σε συζητήσεις και με μία κυρία που… θα συζητηθεί.

Φυσικά, η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει στην παρουσίαση, μιας και έχει εξελιχθεί σε ένα εκ των πιο «δυνατών» ονομάτων του καναλιού, με το «Still Standing» της να έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και την ίδια να αποδεικνύει πως είναι ακριβώς αυτό που θέλει να βλέπει ο τηλεθεατής.

Loading