Έχει πάρει… φωτιά ο ΑΝΤ-1 ενόψει της νέας σεζόν

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζει ο ΑΝΤ1 τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Στο κανάλι του Αμαρουσίου στόχος είναι να επανέλθει το κανάλι στις κορυφαίες θέσεις της τηλεθέασης. Ήδη έχουν τα χέρια με παρουσιαστές και ηθοποιοί που θα συνεργαστούν με το κανάλι την επόμενη χρονιά.

propoli

Ποιοι συνεχίζουν

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα» κανονικά θα συνεχίσουν η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Κανάκης και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο τελευταίος εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάσει την εκπομπή «Στον Ενικό».

Νέες σειρές

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο πρόγραμμα του σταθμού θα ενταχθούν τρεις νέες σειρές, αφού καμία από τις φετινές δεν πήρε το εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Στην prime time ζώνη του σταθμού θα υπάρχει και το ριάλιτι «Ninja Warrior».

Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού θα βρίσκονται και τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ», «Still Standing» και «The Wall» που πήραν πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Καλοκαιράκι

Από το κανάλι θα βγει κανονικά πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι. Την σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη θα πάρουν τρία διαφορετικά δίδυμα με τους Ντίνο Σιωμόπουλο, Στεφανία Μουρελάτου, Μπάγια Αντωνοπούλου, Νίκο Ρογκάκο, Γιώργο Κούρο και Δημήτρη Κοτταρίδη να εναλλάσσονται στην παρουσίαση.

Τέλος, θέση στο νέο πρόγραμμα αναμένεται να πάρει το τηλεπαιχνίδι «Το ταίρι ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο στην παρουσίαση.

Loading