Αλλάζει εκπομπή, αλλά όχι κανάλι η Μπάγια Αντωνοπούλου;

Στον ΑΝΤ1 φαίνεται πως θα παραμείνει η Μπάγια Αντωνοπούλου, παρά τις φήμες που την ήθελαν να «φλερτάρει» με το Open, μετά την αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα».

propoli

Αρχικά, όλα έδειχναν πως το «θερμό» επεισόδιο με τον Γιώργο Παπαδάκη θα την ωθούσε όχι μόνο εκτός εκπομπής, αλλά και εκτός ΑΝΤ1.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος θα παραμείνει στο κανάλι, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε να «μετακομίζει» από την ενημερωτική στην ψυχαγωγική ζώνη.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ήδη γνωστός παρουσιαστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστεί μαζί της και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Είπαμε χθες ότι δεν έχει πάρει πρόταση από το Open. Ωστόσο τη βολιδοσκόπησε γνωστός παρουσιαστής της ψυχαγωγίας. Αυτό αν το συνδυάσετε με το γεγονός ότι παραμένει στον ΑΝΤ1 η Μπάγια… Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο άλλωστε», ανέφερε ο Ουγγαρέζος, προαναγγέλλοντας την παραμονή της δημοσιογράφου στον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε σε video όσα ανέφερε για την Μπάγια Αντωνοπούλου:

Loading