Αυλαία από σήμερα για την τηλεοπτική σεζόν – Πρεμιέρα για 9 εκπομπές

Από νωρίς ξεκινούν το καινούργιο τους πρόγραμμα τα κανάλια, καθως από σήμερα 10 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα 9 τηλεοπτικές εκπομπές.  

propoli

Την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη θα επανέλθει στη ζωή μας η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ».

Από σήμερα ξεκινά στον ΣΚΑΙ το ανανεωμένο  My style rocks με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Στέλιος Κουδουνάρης (ο μοναδικός που έχει μείνει από την πρώτη σεζόν του σόου), η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος από τις θέσεις των κριτών θα κρίνουν τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων.

Alpha

Επέστρεψε με την εκπομπή Happy day  στον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μαζί της θα βρίσκονται ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Χρήστος Βαρθαλίτης, η Μαρία Αντωνά (που αντικαθιστά την Φλορίντα Πετρουτσέλι) και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15.00 θα ξεκινά η προβολή της νέας τηλεοπτικής εκπομπής «Tι λέει»  με κεντρική παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Η εκπομπή θα εμπεριέχει ειδήσεις, πρόσωπα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις απ’ όλη την Ελλάδα, παιχνίδια, μόδα αλλά και ανθρώπινες ιστορίες. Μαζί της θα είναι οι Γρηγόρης Γκουντάρας, Δημήτρης Μακαλιάς και Τζένη Μελιτά.

«Το Τατουάζ», η πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha επιστρέφει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, με διπλό επεισόδιο.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς που το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Αντρέας Γεωργίου, με σκηνοθέτες τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Θεοδωρή Νικολαϊδη και Γιώργο Ευαγγέλου, η τράπουλα ανακατεύεται από την αρχή.

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει  στον Alpha, για να δώσει τίτλο και περιεχόμενο στις δύο ωραιότερες ημέρες της εβδομάδας: «Καλύτερα δε γίνεται».

Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha θα προβάλλεται από τις 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο. Στην παρέα της θα βρίσκονται ο Κώστας Τσουρός, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Χάρης Γιακουμάτος ενώ την αρχισυνταξία θα έχει η Μαίρη Κούσουλα.

Star

Από σήμερα ξεκινά ο διαγωνισμός μαγειρικής  Master Chef Junior στο Star. Τις παιδικές γεύσεις θα κρίνουν η Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας και το «Silver Award».

Λίγο νωρίτερα στις 9:00 θα ξεκινά η πρωινή εκπομπή του Star Στην φωλιά των κούκου. Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου θα έχουν στην παρέα τους την Μαριλού Ρεπαπή, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τον Γιώργο Κρικοριάν και την Άση Μπήλιου για τις ζωδιακές προβλέψεις. Από την ομάδα φέτος αποχώρησε η υπέροχη Χρύσα Κατσαρίνη αλλά προστίθεται η Γεωργία Γεωργίου η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα αποτυπώνει καθημερινά αλήθειες αναδεικνύοντας τα θέματα της κοινωνίας, που αγγίζουν τον καθένα ξεχωριστά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στον Άνθρωπο.

Η επικαιρότητα και αυτή τη χρονιά θα είναι σε πρώτο πλάνο με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές ειδήσεις και μαρτυρίες από τους πρωταγωνιστές.

Greece’s Next Top Model

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει κάθε Δευτέρα στις 21:00 στη συχνότητα του Star. Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Εν τω μεταξεί, η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάσει για 3η χρονιά το Shopping Star θα (προσπαθεί να) αναδεικνύει το στιλ κοριτσιών της διπλανής πόρτας οι οποίες μάλιστα κάθε εβδομάδα θα διεκδικούν 1.000 ευρώ.

Για πέμπτη χρονιά ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα γυρνάει τον «Τροχό της τύχης» ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της Αμερικής. Φέτος για πρώτη φορά δίπλα στον παρουσιαστή δε θα βρίσκεται η Τζούλια Νόβα αλλά η εξίσου εντυπωσιακή Σοφία Φυρού.

 

Loading