Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ-1

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου, στην εκδήλωση για την Παρουσίαση του νέου Τηλεοπτικού Προγράμματος για τη σεζόν 2018 – 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

propoli

Με τόλμη αλλά και φαντασία, ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική χρονιά δίνει προτεραιότητα στην αισθητική, την καινοτομία και την ποιότητα για να προσφέρει στον τηλεθεατή μία νέα και δημιουργική τηλεοπτική εμπειρία καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του. Ο ΑΝΤ1 επενδύει σε πρωτοπόρες ιδέες και τηλεοπτικά προϊόντα προσφέροντας έτσι μία νέα πρόταση για ένα πρόγραμμα πλούσιο και αυθεντικό.

Η εκδήλωση της παρουσίασης για το νέο πρόγραμμα του σταθμού προσέφερε μία πρώτη γεύση για τη νέα εικόνα και το νέο περιεχόμενο του καναλιού για τη σεζόν 2018-2019.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι κ.κ Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και Στρατής Λιαρέλλης, Managing Director του ΑΝΤ1 TV, πολλά στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο νέο πρόγραμμα όπως παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δημιουργοί, ηθοποιοί και συντελεστές των νέων σειρών και εκπομπών του ΑΝΤ1.

Ο κ. Ζαφείρης Χαραλαμπίδης, Chief Marketing Officer, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην εντυπωσιακή έναρξη της παρουσίασης μας ξενάγησε στο νέο και ριζικά ανανεωμένο κόσμο του καναλιού. «Ο ΑΝΤ1 εδώ και 30 χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι πλάι πλάι μαζί με όλους τους πελάτες, τους δημοσιογράφους, τους συντελεστές και όλους τους συνεργάτες του. Και εσείς όλοι είσαστε δίπλα μας και μας στηρίζετε και σας ευχαριστούμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ! Μια υπόσχεση που πρώτα πρέπει να την κάνει δική του ο κόσμος που κάνει την καρδιά του ΑΝΤ1 να χτυπάει καθημερινά.  Και πραγματικά την έχει κάνει δική του.  Είμαι μόνο 4 μήνες στην ομάδα και αυτά που έχω δει να γίνονται αυτούς τους 4 μήνες είναι πρωτόγνωρα.  Το πάθος με το οποίο δουλέψαμε όλοι για να αλλάξουμε τα πάντα… Ένα πάθος που φαίνεται όχι μόνο στην απόλυτα ανανεωμένη επικοινωνία και εικόνα μας, όχι μόνο στο πρόγραμμα που από το πρωί παίζει στις οθόνες μας αλλά στο κέφι  με το οποίο έχουμε συνεργασθεί όλα τα τμήματα μεταξύ μας και όλες οι εταιρείες του Ομίλου για να βγει αυτό το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officer, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Όταν κλήθηκα να σχεδιάσω το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη φετινή σεζόν είχα μία κατευθυντήρια σκέψη και γραμμή στο μυαλό μου, ότι θα έπρεπε να βγούμε από τη φούσκα τη δική μας, τη “μιντιακή”, να ακούσουμε την κοινωνία γύρω μας, να μοιραστούμε εμπειρίες, να μοιραστούμε φόβους αλλά και τις ελπίδες μας. Να φτιάξουμε προγράμματα που θα μας κάνουν να ταυτιστούμε, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό στο φετινό μας πρόγραμμα θα δείτε εκπομπές που ξεκινούν με αυτή την αρχή κατά νου. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μεγάλες τηλεοπτικές προτάσεις στον Έλληνα τηλεθεατή αλλά θα πειραματιστούμε και θα προωθήσουμε νέες ιδέες και νέους δημιουργούς. Θα φέρουμε τον ΑΝΤ1 εκεί που θέλει και του αξίζει να είναι, στην κορυφή».

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Τζώρτζη Ποφάντη, ακολούθησε η ομιλία του κ. Αντώνη Μεταξά, Commercial Director Radios, Print & Integrated Special Projects ο οποίος τόνισε σχετικά: «Φέτος, έχει ετοιμαστεί ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με χαρακτήρες, που εύκολα μπορείς να ταυτιστείς μαζί τους, μέσα στο οποίο ισορροπούν ιδανικά στοιχεία όπως η ψυχαγωγία, η μυθοπλασία και η ενημέρωση που θεωρώ ότι θα καλύψουν τις επικοινωνιακές ανάγκες όλων των εμπορικών κοινών και θα το δούμε να αναπτύσσεται σε όλες τις ζώνες και τους μήνες μέσα από έναν προσεκτικό σχεδιασμό, έτσι ώστε να μας δώσει τα οχήματα που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τους κοινούς μας στόχους. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος, θα είμαστε δίπλα σας, θα ακούμε και θα κατανοούμε τις ανάγκες σας και θα βρίσκουμε από κοινού λύσεις στοχευμένες, καινοτόμες και φυσικά, αμοιβαία επωφελείς. Γιατί αυτό που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ μας δεν είναι απλά μία τυπική επαγγελματική συνεργασία, είναι σχέση στενή και άρρηκτη. Αυτή είναι η ακριβής ερμηνεία που τόσο εύστοχα περιγράφει το σλόγκαν της φετινής μας καμπάνιας, «Είμαστε Ένα» και θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα. Γι’ αυτόν το λόγο θα πετύχουμε για άλλη μία χρονιά».

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Μεταξά, ακολούθησε προβολή βίντεο με όλα τα νέα προγράμματα και τις εκπλήξεις τις οποίες επιφυλάσσει όλη τη φετινή σεζόν ο ΑΝΤ1. Αναλυτικά όσα προσφέρει ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν:

1| Ειδήσεις & Ενημέρωση:

ANT1 News:

Και τη νέα σεζόν το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 συνεχίζει να μεταφέρει με εγκυρότητα και αξιοπιστία όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.  Καθημερινά από τις 19:30, με επίκεντρο τον πολίτη και με σεβασμό στην αξία της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, έμπειροι ρεπόρτερ, έγκριτοι αναλυτές και καλεσμένοι μας ενημερώνουν με σοβαρότητα και αμεσότητα.

Γρήγορα και έγκυρα, με ήθος και αξιοπιστία ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ενημέρωση, διαβάζει σε βάθος τα γεγονότα, εξηγεί την είδηση και συνεχίζει δυναμικά να παρεμβαίνει για τα σημαντικά θέματα που μας επηρεάζουν καθημερινά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ:

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρίσκονται για 28η συνεχόμενη χρονιά κοντά μας για να μας μεταφέρουν και φέτος έγκυρα και γρήγορα όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με γνώμονα τον πολίτη, η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μεταδίδει δυναμικά τον παλμό της επικαιρότητας από τις 06:00 κάθε πρωί. Ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Μπάγια Αντωνοπούλου, «φωτίζουν» τα γεγονότα και μας ενημερώνουν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας.  Αξιόπιστη ενημέρωση και αντικειμενική αποτύπωση της πραγματικότητας με όλες τις εξελίξεις από το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό και το διεθνές ρεπορτάζ στο επίκεντρο.

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ:

Από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, η Φωτεινή Γεωργίου και η επιτυχημένη εκπομπή «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» θα βρίσκεται ξανά κοντά μας προσφέροντας άμεση, αξιόπιστη και κατανοητή ενημέρωση για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν στην υγεία και την καθημερινότητά μας.  Η εκπομπή «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα», επιστρέφει εμπλουτισμένη με περισσότερες ενότητες, δίνει επιστημονικές απαντήσεις και «λύσεις» με τη βοήθεια κορυφαίων ειδικών ενώ, ταυτόχρονα, παρουσιάζει και αξιολογεί όλα τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα που έρχονται διεθνώς στο φως.

VICE:

Το VICE, το διεθνές Μέσο ενημέρωσης μοναδικού περιεχομένου και βραβευμένων ντοκιμαντέρ, επανέρχεται τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 με αποκλειστικές εγχώριες έρευνες, αλλά και θέματα από όλον τον κόσμο. Τα ντοκιμαντέρ του ελληνικού γραφείου του VICE ξεχωρίζουν για το περιεχόμενο και το ύφος της παραγωγής τους, ενώ παράλληλα διεισδύουν στη δράση και παρέχουν ορατότητα σε κομμάτια της κοινωνίας που παραμένουν στην αφάνεια. Κι αυτήν τη σεζόν, οι δημοσιογράφοι του VICE καταγράφουν ιστορίες που προκαλούν συζήτηση, καταρρίπτοντας στερεότυπα και αλλάζοντας τα δεδομένα. Ερευνητική δημοσιογραφία, πολιτισμός, τέχνες, συνεντεύξεις με προσωπικότητες που έχουν στιγματίσει την εποχή μας – το VICE θα συνεχίσει να καταγράφει την πραγματικότητα όπως είναι.

2| Ψυχαγωγία:

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ:

Στον ΑΝΤ1 το πρωινό ξύπνημα είναι τρόπος ζωής, αφού γνωρίζουμε πώς θα το κάνουμε πιο εύκολο, πιο ευχάριστο και πώς θα το γεμίζουμε καθημερινά με χαμόγελα. Η Φαίη Σκορδά και η ανανεωμένη ομάδα της βρίσκονται κοντά μας καθημερινά για να μας ξυπνήσουν με όρεξη, ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια. «Το Πρωινό» έχει επιστρέψει για ακόμη μία χρονιά γεμάτο εκπλήξεις για να απολαμβάνουμε την ημέρα μας από το πρωί!  Με νέο πλατό, νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και φυσικά τη Φαίη Σκορδά αρχίζουμε την ημέρα μαζί.

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ:

Στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «Κοινή Λογική» απλοί πολίτες βγαίνουν μπροστά και παίρνουν τον λόγο για να εκφράσουν τη γνώμη τους και να την μοιραστούν μαζί μας.  Καθημερινά στις 20:30 θα συζητούν  on cameraμεταξύ τους και μαζί μας όσα τους απασχολούν στην καθημερινότητα και στις σχέσεις τους.  Βλέποντάς τους στην οθόνη θα πιάσουμε τον εαυτό μας να παίρνει και αυτός μέρος στη συζήτηση, να συγκινείται, να προβληματίζεται ακόμη και να διαφωνεί ή να γελάει με τη συντροφιά που θα μας κρατούν οι αληθινοί άνθρωποι της «Κοινής Λογικής».

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ:

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, έχει επιστρέψει για την τρίτη και καλύτερη χρονιά του στον ΑΝΤ1! Η Ζέτα Μακρυπούλια μας περιμένει και φέτος καθημερινά στις 15:00 για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στιγμές με τις πιο ευφάνταστες ομάδες και αντιδράσεις.

STILL STANDING:

Το Still Standing, ένα από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων, είναι κοντά μας για 2η συνεχόμενη σεζόν. Και φέτος το επιτυχημένο game show έρχεται για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας με δυνατές στιγμές. Καθημερινά στις 17:30 με τη Μαρία Μπεκατώρου οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

NOMADS:

Tο Nomads, μετά το εξωτικό νησί Palawan των Φιλιππίνων, ταξιδεύει τη φετινή σεζόν σε έναν προορισμό που συγκλονίζει και μαγεύει… τη Μαδαγασκάρη! Το reality περιπέτειας που προβάλλεται για 15 χρόνια με τεράστια επιτυχία στη Λατινική Αμερική επιστρέφει φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, που πρώτος το έφερε στην Ευρώπη με άλλες χώρες να ακολουθούν ήδη το παράδειγμά του.

Η Μαδαγασκάρη, ένας επίγειος παράδεισος, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου, στα νοτιοανατολικά της Αφρικής με εντυπωσιακές εναλλαγές τοπίων και κλίματος, πλούσια και σπάνια βιοποικιλότητα καθώς και με ένα μοναδικό στον πλανήτη οικοσύστημα, θα αποτελέσει το φετινό «σπίτι» των Νομάδων.

Το σκηνικό διαφορετικό, οι αλλαγές πολλές, αλλά οι δοκιμασίες για τους φετινούς συμμετέχοντες πιο απαιτητικές. Στόχος να υπερβούν όλες τις προκλήσεις και τα εμπόδια σε έναν αδιάκοπο αγώνα σωματικής και πνευματικής επιβίωσης.  Ο νικητής θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας. Μαζί του ο Γιώργος Λέντζας.

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ:

Για 12η συνεχόμενη σεζόν, το Ράδιο Αρβύλα θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1. Η πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική σάτιρα στα καλύτερα της, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, με τον Αντώνη Κανάκη στο τιμόνι, στη σκηνοθεσία και αρχισυνταξία της εκπομπής και μαζί του, οι Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος.

ΒΙΝΥΛΙΟ:

Βραδινό talk show το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική και την επικοινωνία θα μας κρατήσει παρέα για δεύτερη σεζόν. Παρουσιάζει ο Αντώνης Κανάκης.

BEAT BUZZER:

Ο Γιώργος Μαυρίδης σηκώνει τα μανίκια και αρπάζει το τιμόνι για καλό σκοπό στο νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι που καταφτάνει δυναμικά την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 23:00 στον ΑΝΤ1!

Ο ίδιος και 4 διαφορετικοί φίλοι δικοί του αλλά και των τηλεθεατών στριμώχνονται σε ένα αμάξι και αρχίζουν τις βόλτες μετά μουσικής.  Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις συνεπιβάτες θα πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις σωστές τους απαντήσεις θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης.

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ:

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια, «Το Ταίρι Ξέρει», με παρουσιαστή τον δημοφιλή showman Τόνι Σφήνο, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα!  Το «ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ» είναι ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον… Το πόσο καλά γνωρίζονται όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα από τις προβλέψεις και τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται.

3| Μυθοπλασία:

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ:

Στη νέα δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι η μοναδική συμβατή δότρια αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να τη βοηθήσει. Η Κάτια, τελικά, θα χάσει το παιδί της και βάζει σκοπό της ζωή της να κάνει τη Μαρίνα να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το ίδιο της το παιδί. Και το καταφέρνει. Τότε, η Μαρίνα με τη βοήθεια της Μάρθας (Ταμίλλα Κουλίεβα), μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Με άλλο όνομα και εμφάνιση επιστρέφει στη ζωή της Κάτιας και όλων εκείνων που την πλήγωσαν για να τους καταστρέψει.

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είναι κάθε μητέρα που ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:

Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.  20 χρόνια μετά, ένας νεαρός εμφανίζεται από το πουθενά ισχυριζόμενος ότι είναι το παιδί τους που χάθηκε…

Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους. Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος; Ανατροπές που κόβουν την ανάσα και καταιγιστικές εξελίξεις στη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου, «Η Επιστροφή».

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ:

Ένας διάσημος σεφ με τις συνταγές του να υπακούουν ευλαβικά στις επιταγές της υψηλής γαστρονομίας και όχι στην παράδοση, και ένας ταπεινός ιδιοκτήτης ταβέρνας που ορκίζεται στη δύναμη της… φριτέζας. Δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικοί μάγειρες με το ίδιο, όμως, μεράκι για το φαγητό και τις γεύσεις ετοιμάζονται να σερβίρουν στον ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 22:00 την πιο νόστιμη συνταγή… εκείνη της ευτυχίας!

O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε αλλά, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, το Φτασμένο. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας που θα του προτείνει να εξαγοράσει την ταβέρνα του αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του.

Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο συναρπαστικά απολαυστικό! Άλλωστε ποιος είπε ότι είναι εύκολη η προσαρμογή από τα sous vide στις φριτέζες και τις γάστρες;

ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ:

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Κάνε Γονείς να δεις Καλό» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 22:00 με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Αλέκα (Ελένη Καστάνη) και ο Κώστας Καραμαγκιώλης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) αποφασίζουν μετά από 40 χρόνια γάμου να χωρίσουν και να μετακομίσουν μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους.  Πώς ο γιος (Κωνσταντίνος Μπιμπής) θα επιβιώσει με την υπερπροστατευτική μητέρα του, τη μόνη γυναίκα που δεν μπορεί να χωρίσει; Και, πώς η κόρη (Ευγενία Παναγοπούλου) θα καταφέρει να σηκώσει τα βάρη της δικής της οικογένειας ενώ, είναι φορτωμένη με τον γκαφατζή πατέρα της;

Δύο συγκατοικήσεις για γερά νεύρα κλείνουν το μάτι σε κάθε ελληνικό παράδοξο, με ισχυρές δόσεις χιούμορ. Πολλές συγκρούσεις, έντονοι καβγάδες και ήρωες βγαλμένοι από τη δική μας ελληνική οικογένεια.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ:

Η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Έγκλημα και Πάθος», δραματοποιεί, σε αυτοτελή επεισόδια, εγκλήματα που συγκλονίζουν. Με οξυδερκή κινηματογραφική ματιά, ο Δημήτρης Αρβανίτης «παντρεύει» ευρηματικά τη μυθοπλασία με τη ντοκιμαντερίστικη αφήγηση και καταφέρνει να διεισδύσει στο μυαλό του δολοφόνου αλλά και στην ψυχολογία του υποψήφιου θύματός του.

Σε κάθε επεισόδιο της νέας αστυνομικής σειράς «Έγκλημα και Πάθος» ένας αφηγητής θα ξετυλίγει το νήμα κάθε ιστορίας μέχρι το τέλος. Έγκυροι και έγκριτοι σχολιαστές και αναλυτές θα φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία κάθε εγκλήματος «ακτινογραφώντας» τον δράστη, τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα στις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές του θύματος. Σπουδαίοι και καταξιωμένοι αλλά και νέοι ηθοποιοί συνθέτουν το καστ της νέας αστυνομικής σειράς σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ, «Έγκλημα και Πάθος» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 23:00 στον ΑΝΤ1!

ΞΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: 

Συναρπαστικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες έρχονται κοντά μας για να μας ταξιδέψουν παρέα με τα μεγαλύτερα αστέρια του σινεμά σε ένα ακόμη τηλεοπτικό ταξίδι. Τομ Κρουζ, Χάρισον Φορντ, Μπραντ Πιτ, Κέιτ Χάντσον, Μάθιου ΜακΚόναχι, Τομ Χανκς, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σία Λε Μπουφ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Ζακ Έφρον, Ρίτσαρντ Γκιρ, Αντζελίνα Τζολί, Τζούλια Ρόμπερτς, Εντ Χάρισον και πολλοί άλλοι συνθέτουν ένα μοναδικό κινηματογραφικό μενού το οποίο και φέτος θα φιλοξενήσει ο ΑΝΤ1!

Με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα και νέα επικοινωνία, ο ΑΝΤ1 μας φέρνει πιο κοντά, μας ενώνει και γινόμαστε ΕΝΑ!

«Είμαστε Ένα» και ξεκινάμε μαζί το τηλεοπτικό ταξίδι του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2018 – 2019!

#EimasteEna

Loading