Για τον Alpha και το STAR θέλει ο Βαρδινογιάννης την ταινιοθήκη του MEGA

Σκληρό πόκερ αναμένεται να παιχθεί με την ταινιοθήκη του Mega.Το άλλοτε κραταιό κανάλι έχει μπει εδώ και καιρό σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης μετά από σχετικό αίτημα των τραπεζών.

propoli

Τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού βρίσκονται σε φάσης αποτίμησης που σημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η δημοπρασία.

Θυμίζουμε ότι το Mega έριξε τίτλους τέλους στους ψηφιακούς δέκτες της Digea τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου μετά από απόφαση του ΕΣΡ. Το κανάλι χάθηκε και από τις ψηφιακές πλατφόρμες τα ξημερώματα της 20ης Νοεμβρίου.

Πλέον το πρόγραμμά του μεταδίδεται μέσω youtube. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του πλειστηριασμού. Ωστόσο όπως αναφέρει νεότερο δημοσίευμα του «Secret» των Παραπολιτικών το διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο είναι το ιδανικό με δεδομένο ότι οι βουλευτικές εκλογές εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν τον Οκτώβρη.

Όλοι οι καναλάρχες είναι σε θέση… μάχης προκειμένου να κάνουν δικό τους το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Mega που δεν είναι άλλο από την ταινιοθήκη του καναλιού. Όπως αναφέρει το «Secret» η πλευρά Βαρδινογιάννη δείχνει ιδιαίτερα ζεστή για την απόκτηση της ταινιοθήκης προκειμένου να πλαισιώσει τα προγράμματα των καναλιών που διαθέτει (STAR και Alpha). Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ήταν στους μετόχους του καναλιού και συνέβαλε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στη δημιουργία της.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν βγει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας η εταιρεία Τηλέτυπος έχει επενδύσεις συνολικά για πρόγραμμα 1.400.000.000 ευρώ. Περισσότερα από 900 εκατομμύρια ευρώ έχουν επενδυθεί σε πρωτότυπες παραγωγές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση, 150 εκατομμύρια για αθλητικές παραγωγές. Ακόμη δαπανήθηκαν 250 εκατομμύρια ευρώ για ξένες ταινίες και σειρές και περισσότερα από 34 εκατομμύρια ευρώ για ελληνικές ταινίες.

Loading