Ενημέρωση όλο το Καλοκαίρι από το ΣΚΑΪ

To καλοκαίρι ο ΣΚΑΪ συνεχίζει με ζωντανό πρόγραμμα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κανάλια που κάνουν… σιέστα.

propoli

Παίζουν μπάλα οι “βασικοί”

Όπως αναφέρουν οι typologies.gr και τον Ιούλιο θα μεταδίδονται με το «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου, το «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου  και τους Αταίριαστους με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Όπως και τα δελτία ειδήσεων το μεσημεριανό με την Εύα Αντωνοπούλου και το κεντρικό με τη Σία Κοσιώνη αλλά και τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου με τον  Γιώργο Αυτιά αλλά και το  Σάββατο με τον Σπύρο Μάλλη και την Κυριακή με τον Τάκη Χατζή.

Τον Αύγουστο θα συνεχιστούν οι ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές με αντικαταστάτες τον Νίκο Υποφάντη, Νίκο Ανδρίτσο ,Γιάννη Πιτταρά , Μαρία Βούσουλα  και Μάιρα Μπάρμπα κ.α

Παράλληλα  μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει ένα νέο καθημερινό παιχνίδι, παραγωγής του ΣΚΑΪ όπου οι συμμετέχοντες  θα παίρνουν μέρος σε δοκιμασίες στη θάλασσα. Το παιχνίδι θα είναι σε παραλία της Αττικής.

Αρχίζει ακόμη ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Kαra sevda” και θα προβάλλεται καθημερινά πριν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού και ένα ένα νέο  γυναικείο μαγκαζίνο με την Ειρήνη Κολιδά που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Loading