“Ζωντανά” στην ΕΡΤ3 το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ

Η ΕΡΤ3 για μία ακόμη φορά κοντά στα μεγάλα γεγονότα. Το κρίσιμο δημοψήφισμα στη γειτονική Π.Γ.Δ.Μ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα καλυφθεί με την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 που οργανώνεται από το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της.

propoli

Στις 19:45 η Θεοδώρα Αυγέρη και ο Χρήστος Γιαννούλης από το κεντρικό στούντιο της ΕΡΤ3 μεταφέρουν όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ρεπορτάζ και στοιχεία για την εξέλιξη του δημοψηφίσματος.

Απευθείας συνδέσεις με τους απεσταλμένους της ΕΡΤ3 στα Σκόπια και πλήρες ρεπορτάζ με έμφαση στην επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις που θα σηματοδοτήσει το κρίσιμο δημοψήφισμα στην Π.Γ.Δ.Μ.

Επίσης, ανταποκρίσεις από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για τις πρώτες αντιδράσεις και τις εκτιμήσεις κορυφαίων Ευρωπαίων αξιωματούχων. Καλεσμένοι στο στούντιο της ΕΡΤ3, καθώς και στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή θα είναι εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:45, το κρίσιμο δημοψήφισμα στην Π.Γ.Δ.Μ. με τη συνεπή και έγκυρη ματιά της ΕΡΤ3.

Παρουσίαση: Θεοδώρα Αυγέρη – Χρήστος Γιαννούλης

Αρχισυνταξία:  Βασίλης Κατσάρας

Σκηνοθεσία: Ιωσήφ Νανάκης

Παραγωγή: Θεόδωρος Τσέπος

Loading