Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχω πέσει από 16.000 πόδια, είμαι ο Τσακ Νόρις!» (vd)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό Greece’s Next Top Model, με τη… συνήθεια να μιλά για τον εαυτό της και για πράγματα που έχει κάνει.

propoli

Ειδικά στα πρώτα επεισόδια του τηλεοπτικού παιχνιδιού του Star, μάλιστα, το έκανε σε έντονο βαθμό, «αναγκάζοντας» το διαδίκτυο να την τρολάρει δίχως… έλεος.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Μίλαν – Τζένοα

Πλέον, η όμορφη Ηλιάνα πέρασε στο επόμενο επίπεδο, αφού όχι μόνο δεν δείχνει να ενοχλείται από τα σχόλια και τα meme γι’ αυτήν που έχουν κατακλύσει τα social media, αλλά έφτασε και στο σημείο να… αυτοτρολάρεται!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ατάκα της στο επεισόδιο της Τρίτης (30/10). Την ώρα που μία παίκτρια του GNTP, η Μαριάννα, προσπαθούσε να ξεπεράσει την υψοφοβία της και να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της φωτογράφισης, η αποκάλυψη του φετινού παιχνιδιού σχολίασε: «Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα… Έχω πέσει και από 16.000 πόδια».

Μόλις το είπε, βεβαίως, η Ηλιάνα συνειδητοποίησε ότι έκανε και πάλι αυτό για το οποίο την τρολάρουν και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Είμαι και ο Τσακ Νόρις, τα έχω κάνει όλα σε αυτή τη ζωή… Έχει κι ένα δίκιο ο κόσμος».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με την… Τσακ Νόρις Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Loading