Η… αθλητική αντεπίθεση της NOVA θα έχει και συνέχεια!

Μετά τη συμφωνία για την επιστροφή του Campionato μετά το 2011, η Nova ανανέωσε τη συμφωνία της για τη μετάδοση των αγώνων του γαλλικού πρωταθλήματος και διαθέτει πλέον τα δύο από τα πέντε δημοφιλέστερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

propoli

Και επιπλέον…

Συνοπτικά, έχει τα δικαιώματα για τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακού, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και τους προκριματικούς αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Παράλληλα, η Nova έχει κάνει συμφωνίες και για την προβολή των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού στο εξωτερικό.

Όσον αφορά την Ευρώπη, πέρα από το ιταλικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, έχει εξασφαλίσει το ολλανδικό, το αυστριακό και το σουηδικό πρωτάθλημα, την Championship Αγγλίας, το Κύπελλο Γαλλίας, το Κύπελλο Ρωσίας, το Κύπελλο Τουρκίας, το Λιγκ Καπ Αγγλίας, το Λιγκ Καπ Γαλλίας, το Σούπερ Καπ Γαλλίας (Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό, 4/8) και το Σούπερ Καπ Ισπανίας (Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη, 18/8).

Στο μπάσκετ η Nova έχει την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων της Euroleague, συμπεριλαμβανόμενων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και τις αναμετρήσεις του Basketball Champions League (το τρόπαιο της διοργάνωσης κατέκτησε πέρυσι η ΑΕΚ).

Loading