Λαζάρου: «Το σημερινό Master Chef δεν το γνωρίζω»

Τα πρώτα του βήματα στο Master Chef είχε την ευκαιρία να θυμηθεί ο Λευτέρης Λαζάρου μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

propoli

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μάγειρας μιλώντας για την εκπομπή που προβάλλεται αυτή τη στιγμή από το τηλεοπτικό κανάλι του STAR τόνισε ότι «το σημερινό Master Chef δεν το ξέρω και δεν το παρακολουθώ. Ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο γνωρίζομαι αρκετά είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια της δικής μας εκπομπής».

Για να προσθέσει ότι «τα άλλα δύο παιδιά τα ξέρω μόνο ως συναδέλφους, δεν τους γνωρίζω, έχουμε μιλήσει μια δυο φορές. Ο κόσμος είναι αυτός που το παρακολουθεί και ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να εκφραστεί. Καλό είναι κάθε τηλεοπτική εκπομπή να αφήνει κάτι στον κόσμο».

Σε ερώτηση που του έγινε για τη νέα εκπομπή μαγειρικής και ταξιδιού, την οποία θα παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή στο κανάλι του Open τόνισε ότι: «Αν το κανάλι προσπαθεί να βρει τηλεθέαση μέσα από ένα πρόσωπο που είναι προβεβλημένο και είναι γνωστό και προσπαθεί η τηλεθέαση της εκπομπής να καταξιώνεται μέσα από έναν άνθρωπο -γιατί είναι μεγάλη τραγουδίστρια αυτό είναι γνωστό σε όλους μας – να κερδίσει ποσοστά τηλεθέασης επειδή χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο γνωστό στο κοινό.

Πιστεύω ότι ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο είδος του. Εγώ μάγειρας είμαι, δεν μπορώ να γίνω τραγουδιστής. Δεν θα με ακούσει κανένας, θα κλείσουν όλοι τα ραδιόφωνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=UA0IHL8XsmI#action=share

Loading