Μένει στον Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά να παραδίδει πακέτα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου.

propoli

Την απόφαση του καναλιού ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια εστάλη το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η ανακοίνωση του Alpha για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρει τα εξής για την εκπομπή που μετρά ήδη 14 χρόνια προβολής:

«Σε αυτό το πακέτο χωρούν τα μεγαλύτερα δώρα: το «σ’ αγαπώ», το «σ’ ευχαριστώ», το «συγγνώμη». Πίσω από τις φράσεις, οι άνθρωποι. Αυτοί που για 14η χρονιά θα εμπιστευτούν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου ό,τι πιο σημαντικό: Την ιστορία της ζωής τους.

Ο Alpha ανανεώνει την πολυετή συνεργασία του με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την παρουσιάστρια που τόσα χρόνια καταφέρνει να συντονίζει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές στην ίδια τηλεοπτική συχνότητα, αλλά κυρίως στο ίδιο συναίσθημα.

Το «Πάμε πακέτο», μέσα από τον Alpha, θα συνεχίσει να συγκινεί θέτοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Την προσδοκία του, το όνειρό του, την αλήθεια του, την αναζήτησή του, τη δική του ιστορία.

Γιατί τι άλλο είναι η μεγάλη ιστορία παρά το σύνολο των προσωπικών μας ιστοριών;

Κάθε εβδομάδα, με οικειότητα και διακριτικότητα, με συναίσθημα και δημοσιογραφική ετοιμότητα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου συναντά ανθρώπους που θέλουν και τολμούν να αλλάξουν τη ζωή τους, να μάθουν την αλήθεια, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.

Για άλλη μια χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές ιστορίες. Γιατί ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων.»!

Loading