Με την ίδια… συνταγή το STAR για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές με το ξεκίνημα της νέας σεζόν στο STAR, αφού ο σταθμός τερμάτισε πολύ ικανοποιημένος από τα προγράμματά του.

propoli

MasterChef και… σταθερές αξίες

Νέες παραγωγές προστίθενται στο πρόγραμμά του, ενώ η επιστροφή του MasterChef τόσο με την junior όσο και με την original εκδοχή του αναμένεται να του χαρίσει ξανά υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Τι θα συμβεί, όμως, με τις εκπομπές που είδαμε τη σεζόν που έφυγε; Πόσες από αυτές θα δούμε να επιστρέφουν από Σεπτέμβρη;

Όπως αναφέρει το dailymedia.gr πρώτη και καλύτερη το πράσινο φως πήρε η Βίκυ Καγιά με το Shopping Star της! Η παρουσιάστρια σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε α εγκαταλείψει το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της θα αυξηθούν πολύ λόγω της παρουσίας της ως κεντρικό πρόσωπο της κεντρικής επιστροφής του νέου «Next Top Model».

Ξανά στην ψυχαγωγία, ακόμα μία σεζόν «έκλεισε» ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της Τύχης», ενώ και η πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνεχίζεται κανονικά με κάποιες μικρές αλλαγές που θα λειτουργήσουν ως… τονωτικές ενέσεις.

Μεγάλη επιτυχία του σταθμού θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου του με την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις προκειμένου να βρεθεί σε αντίπαλα κανάλια μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Star.

Δεν τα πήγε και άσχημα το κανάλι τη Κηφησιάς!

Loading