Νύχτα θα πέσει το… μαύρο στο MEGA

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες το ΣτΕ αποφάσισε το οριστικό «μαύρο» στο Mega. Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο είχε απορρίψει την προσφυγή του καναλιού για ακύρωση της απόφασης του ΕΣΡ που το οδηγούσε στο κλείσιμο.

propoli

Με βάση αυτή την απόφαση το Mega θα κλείσει οριστικά λίγο πριν κλείσει 29 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα. Το μόνο που απομένει είναι να καθαρογραφεί η απόφαση, να σταλεί στο ΕΣΡ και από εκεί στην ΕΕΤΤ και την Digea όπου είναι υποχρεωμένη να ρίξει και το σήμα του καναλιού.

Ωστόσο υπάρχει μια στάση αναμονής αφού ακόμη δεν έχει φτάσει η απόφαση στο ΕΣΡ και το κανάλι εξακολουθεί να μεταδίδει κανονικά πρόγραμμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο, το σήμα του καναλιού θα πέσει αρκετά μετά τα μεσάνυχτα όπου παρακολουθούν λιγότεροι. Θυμίζουμε ότι για τις 30 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η δίκη για την υπαγωγή του καναλιού σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Το σχετικό αίτημα είχαν υποβάλλει οι τράπεζες. Από εκείνη την στιγμή θα ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού, όπως το εμπορικό του σήμα και η ταινιοθήκη. Για την ταινιοθήκη του Mega αναμένεται να γίνει «σφαγή» αφού ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα οι μνηστήρες είναι πολλοί.

Loading