Ολυμπιακός – Μπέρνλι μόνο στα κανάλια Novasports

Ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports θα προβληθεί την Πέμπτη 23/8, στις 21:00, η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπέρνλι, για τα Play offs του Europa League

propoli

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD, στο Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr, την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκοι», λίγες ημέρες μετά την πανηγυρική πρόκριση κόντρα στη Λουκέρνη με δύο νίκες (4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και 3-1 στην Ελβετία), θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Πλούσιο Pre Game και Post Game

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 20:00 με το Pre Game που θα προβληθεί από το Novasports2HD, από τα social media (Facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD η μετάδοση της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπέρνλι σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Τάσου Μπαϊρακτάρη, Διονύση Στρούμπου και Γιώργου Αργυρόγλου.

Μετά το τέλος αγώνα θα προβληθεί στο Novasports2HD το Post Game με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Loading