Παγάκια με την προτομή του Ντόναλντ Τραμπ, λόγω κλιματικής αλλαγής (pics)

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις με τις απόψεις του για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Αμερικανός πρόεδρος, βλέπετε, ισχυρίζεται πως η κλιματική αλλαγή αποτελεί απλώς μία… συνωμοσία των Κινέζων για να πλήξουν την ανταγωνιστικότητα των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το περιβάλλον.

propoli

Με αφορμή τις απόψεις του Αμερικανού προέδρου, οι Νεοζηλανδοί Σκοτ Κέλι και Μπεν Πόλκινχορν προτείνουν να χρησιμοποιούμε ως παγάκια… μικρές προτομές του Ντόναλντ Τραμπ. Μπορεί για τον πρόεδρο των ΗΠΑ να μην λιώνουν οι πάγοι στους Πόλους, ωστόσο… λιώνει ο ίδιος ως παγάκι!

Η ιδέα για τα παγάκια με την προτομή του Ντόναλντ Τραμπ

«Σκεφτήκαμε ότι αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα μυαλά αυτού του ανθρώπου, ας πούμε τουλάχιστον κάτι», δήλωσε ο Πόλκινχορν για την ιδέα που είχε με τον Σκοτ Κέλι.

Έχοντας προϊστορία στη διαφήμιση, οι δυο φίλοι ζουν και δουλεύουν μαζί στο Λονδίνο. Το αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας τους είναι κύβοι με την όψη του Αμερικανού Προέδρου (από 100% ανακυκλούμενη σιλικόνη), ώστε το κεφάλι του Τραμπ να «δροσίζει» τις σκέψεις μας.

«Αυτό που μας άρεσε είναι ότι δίναμε ένα τόσο πρακτικό προϊόν για ένα τόσο παράλογο, απαίσιο πράγμα: την κλιματική αλλαγή. Υπάρχει κάτι χαριτωμένο στο ότι δεν μπορείς να διαφωνείς με την επιστήμη: ο πάγος λιώνει», πρόσθεσε με νόημα, ο Μπεν.

Τις παγοθήκες κατασκεύασε το στούντιο Mackinnon & Saunders (γνωστό από τις κούκλες για την ταινία «The Fantastic Mr. Fox») και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα γίνουν δωρεά στο Environmental Justice Foundation.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading