“Παγώνει” το project του ΣΚΑΪ 24;

Ο ΣΚΑΪ 24 αποτελεί το νέο φιλόδοξο εγχείρημα του ομίλου του Γιάννη Αλαφούζου. Οι ιθύνοντες είχαν καταστρώσει τα σχέδιά τους για ένα κανάλι με αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα ενώ στο πρόγραμμα θα υπήρχαν πινελιές με ξένες ταινίες. Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος είναι ο Νίκος Στραβελάκης.

propoli

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού ο νέος σταθμός θα έβγαινε στον αέρα το 2019 με πλήρες πρόγραμμα. Ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα Real έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Για να μπορέσει το κανάλι να βγει στον αέρα υπήρχε στον σχεδιασμό συνεργασία είτε με άγορα είτε με ενοικίασης κάποιου από τα περιφερειακά κανάλια της Αττικής.

Ωστόσο η τελευταία εξέλιξη με την Digea «πάγωσε» τους υπεύθυνους του ομίλου.
Η εταιρεία δηλώνει ότι δεν επιθυμεί πλέον να μεταφέρει το σήμα των περιφερειακών σταθμών, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να φύγουν από το μπουκέτο της. Όπως αναφέρει η εφημερίδα θα πρέπει να αναζητηθούν νέοι τρόποι μετάδοσης, πιθανότατα επί πληρωμή μέσω ΕΡΤ.

Στον ΣΚΑΪ επικρατεί προβληματισμός και δεν αποκλείεται το όλο εγχείρημα να «παγώσει» μέχρι νεοτέρας. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται την προσεχή εβδομάδα.

Loading