«Δεν αλλάζουμε στάση απέναντι σε όσους επιχειρούν να ξαναφέρουν το μαύρο»

«Αυτός που συμμετείχε τον Ιούνιο του 2013 στο πραξικόπημα του μαύρου στην ΕΡΤ, γεγονός που άφησε άφωνους ακόμα και τους ομοϊδεάτες του στο ευρωκοινοβούλιο, που διέσυρε τη χώρα μας παγκοσμίως, που στιγματίσθηκε από τη διεθνή δημοσιογραφική κοινότητα και την παγκόσμια ένωση εργαζομένων στα ΜΜΕ, και που τελικά οδήγησε την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις του παγκόσμιου πίνακα κατάταξης των χωρών στις οποίες περιορίζεται η ελευθερία του Τύπου, ήταν εκείνος που στην εκδήλωση για τη “Δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία” παρουσιάστηκε ως υπερασπιστής όλων εκείνων που μέχρι χθες πολεμούσε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Πάτρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ, και γενικότερα στο μιντιακό τοπίο.

propoli

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει: «Ξέχασε ότι το κόμμα του ήταν εκείνο που έκανε τα πάντα προκειμένου να μην αρθεί το καθεστώς ανομίας που επικρατούσε για δεκαετίες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο των ιδιωτικών ΜΜΕ, αυτό που ο τέως αρχηγός της ΝΔ Κ. Καραμανλής περιέγραφε ως βιότοπο των “νταβατζήδων”».

«Μίλησε για “απόπειρα άλωσης του ΕΣΡ” ξεχνώντας ότι ήταν η ΝΔ που εμπόδιζε με λύσσα την εκλογή νέου ΔΣ, προκειμένου το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης να συνεχίσει να υπάρχει ως “ανύπαρκτο” προς όφελος φυσικά των παρανομούντων βαρόνων της μιντιακής διαπλοκής».

Κλείνοντας η ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου της ΕΡΤ υπογραμμίζει: «Αγωνιστήκαμε και χάσαμε συντρόφους μας στον αγώνα εναντίον του μαύρου και δεν πρόκειται να αλλάξουμε στάση απέναντι σε όσους επιχειρούν να το ξαναφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading