Πού έχουν… κολλήσει τα τηλεοπτικά των “αστέγων” της Super League

Παρά το ενδιαφέρον που εκδήλωσε το κανάλι «Ε» και παρότι ναυάγησε η πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη για τις “άστεγες” ΠΑΕ της Super League.

propoli

Φήμες και κλήρωση

Επίσημη πρόταση δεν έχει υπάρξει, πέρα από ένα φημολογούμενο ενδιαφέρον από τη WIND. Και, όπως, λένε άνθρωποι της Λίγκας, δύσκολα θα υπάρξει μέχρι την κλήρωση.

Αν λοιπόν δεν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, η κλήρωση αναμένεται να αναβληθεί.

Αυτό ενισχύεται και από όσα ειπώθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (26/7), όπου ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ζήτησε να παραταθεί η προθεσμία υποβολής της προκήρυξης, από τις 7 Αυγούστου, στις 18 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι για να εγκριθεί η προκήρυξη χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 12 ψήφων ανάμεσα στα 16 μέλη του συνεταιρισμού, την ώρα που επτά ΠΑΕ ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη.

Στο ενδεχόμενο πάντως της αναβολής αντιδράει η NOVA, που ζητάει να γίνει κανονικά η κλήρωση και να οριστεί το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Η NOVA θυμίζουμε έχει… stand by τον Παναθηναϊκό και τον Άρη που για διαφορετικούς λόγους, δεν θέλουν να συνεργαστούν με το Epsilon TV του Ιβάν Σαββίδη.

Loading