Πρέσινγκ στον Ντάνο για να… σωθεί το Survivor 3

Το «Τατουάζ» φτάνει στο τέλος του ύστερα από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μην προλαβαίνει να τελειώσει τα γυρίσματα και να δέχεται μια πρόταση – μαμούθ από τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya!

propoli

Γνωρίζοντας πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον ALPHA τελειώνουν, οι άνθρωποι πίσω από το Survivor αποφάσισαν να του κάνουν μία άκρως δελεαστική πρόταση προκειμένου να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομήνικο με στόχο… τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για τη εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», στον Ντάνο προτάθηκε πενταψήφιο νούμερο αμοιβής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν μιλάμε ούτε για 30 ούτε για 40 χιλιάδες ευρώ…

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν βρέθηκε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης ως «Μαχητής» κέρδιζε 500 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής του.

Επιπλέον, υπήρξαν εγγυήσεις πως η μεταξύ τους συνεργασία θα συνεχιστεί -όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το  «My Style Rocks»-, ωστόσο ο νικητής του «Survivor 1» κατέληξε να πει στους ανθρώπους του Acun Ilicali ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι!

Πράγμα λογικό αν σκεφτούμε πως ο ίδιος δεν είχε κάτι παραπάνω να κερδίσει από το συγκεκριμένο ριάλιτι…

Loading