Πρόσκληση του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες

Πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους για τις δύο εναπομείνασες τηλεοπτικές άδειες απηύθυνε το ΕΣΡ.

propoli

Η ανεξάρτητη αρχή αναφέρει ότι η προθεσμία για την παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. Το ΕΣΡ θέλει να κάνει μια πρώτη διερεύνηση των προθέσεων των ενδιαφερόμενων για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ αναφέρει:

«Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στο πλαίσιο της προκήρυξης 1/2019 για τη χορήγηση δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, με ανάρτηση στον ιστότοπό του http://www.esr.gr καλεί τους ενδιαφερόμενους, αν το επιθυμούν, να προσέλθουν στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8.2.2019 και ώρα 10 π.μ.».

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια της προκήρυξης των δύο «ορφανών» αδειών πριν από λίγες εβδομάδες. Σημειώνεται ότι μέχρι αυτή την στιγμή μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει επίσημα ενδιαφέρον για μια από τις δύο άδειες. Κατέθεσε μάλιστα φάκελο τον Οκτώβριο επιταχύνοντας έτσι τις διαδικασίες.

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον αν τελικά εμφανιστεί και άλλος ενδιαφερόμενος πλην του εφοπλιστή και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού. Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι από δύο ενδιαφερόμενοι, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

Loading