Πως θα καλύψει η Cosmote TV τις “μάχες” του Κυπέλλου Ελλάδας

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκινά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις ποδοσφαιρικές «μάχες» που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV.

propoli

Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Τετάρτη με τον αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός στις 17:00 από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Οι τηλεθεατές θα «βρεθούν» πριν τη συνάντηση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο μέσα από την pre game εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» (16.00) και θα ενημερωθούν από τον Τάσο Κολλίντζα, σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη του ματς. Μετά την ανάδειξη του νικητή η εκπομπή θα επιστρέψει στο Cosmote Sport 2 για τον σχολιασμό του αγώνα (19.00).

Την ίδια ημέρα οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους και το παιχνίδι Πανιώνιος – ΠΑΟΚ στις 19:00 από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα βρίσκεται από τις 18.00 ο Στέφανος Αβραμίδης, για να παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ και τα επί μέρους στοιχεία της αναμέτρησης. Στις 21.00, η εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» θα επιστρέψει στο Cosmote Sport 1 με τα καλύτερα στιγμιότυπα, ψηφιακές αναλύσεις και παρουσίαση όσων θα ακολουθήσουν στη συνέχεια της 1ης αγωνιστικής.

Η συνέχεια θα δοθεί την Πέμπτη 7/2, με το Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης στις 17:00 από το Cosmote Sport 2. Στο Ηράκλειο θα  βρίσκεται ο Τάσος Κολλίντζας, ο οποίος μέσα από την «Ώρα Κυπέλλου» (16.00) θα μας βάλει στο κλίμα του αγώνα. Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι συνδρομητές θα παραμείνουν στο Cosmote Sport 2, για να παρακολουθήσουν πλήρες ρεπορτάζ και δηλώσεις παικτών και προπονητών.

Στις 19:30, η δράση συνεχίζεται, καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου. Η πρώτη σύνδεση με το γήπεδο θα γίνει στις 18.30, καθώς ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα βρίσκεται εκεί, για να μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 21.30 η postgame εκπομπή θα παρουσιάσει τη σύνοψη όλων όσων διαδραματίστηκαν στην 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Loading