Στα… κόκκινα με το καλημέρα το “Ράδιο Αρβύλα” στον ΣΚΑΪ

Ήταν η τηλεοπτική πρεμιέρα που περίμενε με αγωνία το τηλεοπτικό κοινό. Η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε στην συχνότητα του ΣΚΑΪ για 11η σεζόν.

propoli

Μόνο που αυτή τη σεζόν άλλαξε τηλεοπτική στέγη αφού ο Αντώνης Κανάκης αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια. Η σατιρική εκπομπή ήταν στο γνωστό της μοντέλο με βίντεο και σχολιασμό της παρέας του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με αγωνία στην πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη στο κανάλι του Φαλήρου. Αυτό μαρτυρούν τα νούμερα της Nielsen για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τα στοιχεία η σατιρική εκπομπή σημείωσε 33% στο γενικό σύνολο. Στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών η «Αρβύλα» σημείωσε ποσοστό 34%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 38,6%.

Τα νούμερα της πρεμιέρας εκτοξεύθηκαν στο γυναικείο κοινό. Στις γυναίκες ηλικίας 18-24 ετών η τηλεθέαση έφτασε το 50% ενώ στις ηλικίες 25-44 ετών το ποσοστό τηλεθέασης έφτασε το 39%. Η «Αρβύλα» είχε να αντιμετωπίσει μικρό ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη ζώνη ωστόσο το πρώτο δείγμα είναι απόλυτα θετικό.

Μένει να δούμε αν η σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη θα διατηρήσει τη δυναμική αυτή και στις επόμενες εκπομπές.

Loading