Στις 5 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του Κανάκη στον ΣΚΑΪ

Ο Αντώνης Κανάκης μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με τον ΑΝΤ1 αποφάσισε να συνεχίζει την τηλεοπτική του καριέρα στον ΣΚΑΪ, συμφωνία που προκάλεσε αναταραχή στα τηλεοπτικά πράγματα. Θυμίζουμε ότι η συμφωνία είχε αποκαλυφθεί με ένα teaser κατά τη διάρκεια μετάδοσης του τελικού του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

propoli

Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει τόσο με «Ράδιο Αρβύλα» όσο και με το «Βινύλιο» που έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά την περασμένη σεζόν στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με ρεπορτάζ το γεγονός ότι κράτησε και τα δύο «παιδιά» του είναι που τον οδήγησαν να πει το ναι στον ΣΚΑΪ.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα και των δύο προγραμμάτων. Όπως αναφέρει το Gossip tv η σατυρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη θα κάνει πρεμιέρα τη Τρίτη 5 Φεβρουαρίου ενώ μια μέρα μετά αναμένεται το «Βινύλιο». Μένει να δούμε τι απήχηση θα έχει στο τηλεοπτικό κοινό η νέα προσπάθεια του Αντώνη Κανάκη στο κανάλι του Φαλήρου..

Σημειώνεται ότι αρχές του μήνα μπαίνει στο πρόγραμμα του καναλιού και το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται με φορά και φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα με σπουδαιότερη την αλλαγή μέρας της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Loading