Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Μουτσινάς

Δε θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΑΝΤ1. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συν εργασία τους κοινή συναινέσει, με ένα χαμηλών τόνων «διαζύγιο» και διατηρώντας φιλικές σχέσεις.

propoli

Σύμφωνα με το Peoplegreece.com, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποδεσμεύτηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου το βράδυ της Πέμπτης (7/6), καθώς αποφασίστηκε να μην ενεργοποιηθεί η ρήτρα ανανέωσης της συνεργασίας που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε υπογράψει, βλέπετε, συμβόλαιο 1+1 ετών, αλλά τα πράγματα στον πρώτο χρόνο της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε ο ίδιος και οι επιτελείς του καναλιού.

Το Sunday Live ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά κόπηκε με το… καλημέρα, έπειτα από μόλις τέσσερα επεισόδια, ενώ η σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια… κούρασε τους τηλεθεατές με τις συνεχείς αλλαγές ώρας και ημέρας προβολής της.

Γιατί φεύγει ο Μουτσινάς από τον ΑΝΤ1

Η απάντηση στο ερώτημα «γιατί χωρίζουν οι δρόμοι του ηθοποιού με το κανάλι», μπορεί να δοθεί λαμβάνοντας υπόψη όσα αναφέραμε παραπάνω, αλλά και επειδή στην παρούσ αφάση δε φαίνεται να υπάρχει διάθεση για την αξιοποίησή του από τους ιθύνοντες του καναλιού. Από τη στιγμή που δεν είχαν να προτείνουν κάτι συγκεκριμένο οι δύο πλευρές, λοιπόν, θεωρήθηκε προτιμότερο να λυθεί η συνεργασία τους…

Loading