Τέλος η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη από τον ΣΚΑΪ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Survivor έχει ξεκινήσει. Το ριάλιτι επιβίωσης επανέρχεται στις οθόνες μας στις 3 Φεβρουαρίου και ήδη οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει.

propoli

Η πιο μεγάλη έχει να κάνει με την αλλαγή μέρας στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» η οποία από Σάββατο που μεταδίδεται εδώ και 15 χρόνια μετακινήθηκε στην Παρασκευή. Όπως φαίνεται όμως δεν θα είναι και η μόνη εκπομπή που θα υποστεί αλλαγές.

Όπως αναφέρει το zappit η εκπομπή «Oοh la la» με την Σάσα Σταμάτη στην παρουσίαση θα σταματήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, με τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα λόγω του Survivor, δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί χρόνος για την εκπομπή. Με το Power of Love Gala να προβάλλεται κάθε απόγευμα Κυριακής, όλες οι εκπομπές εκείνης της ημέρας περνούν πλέον στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββάτου.

Η εκπομπή που θα μεταδοθεί το προσεχές Σάββατο θα είναι και η τελευταία. Η Σάσα Σταμάτη θα παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ αφού δεν τίθεται μέχρι στιγμής θέμα αποχώρησής της. Η ξανθιά παρουσιάστρια και δημσιογράφος θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο, ενώ όπως αναφέρει το zappit, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για κάποια καλοκαιρινή εκπομπή, ακόμα και για την παρουσίαση του My Style Rocks 3!

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Σάσα Σταμάτη δέχτηκε γενναία μείωση μισθού (50%) για να μην μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη στα μισά της σεζόν.
Μάλιστα η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε ότι αναμένεται να κοπούν δύο ακόμη εκπομπές χωρίς όμως να πει σε ποιο κανάλι.

Loading