Τελείωσε το Game of love. Ποιος είναι ο νικητής;

Στο τέλος του έφτασε χθες το βράδυ το ριάλιτι που δίχασε όσα λίγα την ελληνική κοινή γνώμη.

propoli

Το Game of Love δεν “κόπηκε” τελικά, όπως πολλοί ήθελαν αλλά ολοκληρώθηκε και ανέδειξε δύο νικητές, που μοιράστηκαν το έπαθλο των 30.000€.

Στον τελικό του ριάλιτι είχαν προκριθεί οι Μικαέλα, Νάνσυ, Σωτήρης και Γιάννης, οι οποίοι μαζί με την Άννυ.

Ωστόσο, ο Γιάννης ανακοίνωσε στη συνέχεια πως αποχωρεί από την τελική τετράδα και θέλει να παραχωρήσει την θέση του στον αμέσως επόμενο στην κατάταξη, δηλαδή τη Μαρίνα.

Η απόφαση αυτή έκρινε ριζικά το αποτέλεσμα, αφού η Μαρίνα έφτασε τελικά να διεκδικεί το έπαθλο.

Έτσι ο Σωτήρης και η Μαρίνα αναδείχθηκαν φιναλίστ όμως ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος είχε μια τελευταία δοκιμασία για εκείνους.

Θα έπρεπε να ψηφίσουν μυστικά, πως ήθελαν να διαχειριστούν αυτό το έπαθλο. Αν κάποιος επέλεγε να κρατήσει μόνο για εκείνον τα χρήματα και ο άλλος να τα μοιραστεί, τότε όλο το ποσό θα πήγαινε στον σύγχρονο τηλεοπτικό Ιούδα που πρόδωσε την εμπιστοσύνη του συμπαίκτη του.

Από την άλλη, αν και οι δύο παίκτες επέλεγαν να κρατήσουν τα λεφτά για τον εαυτό τους, θα έχαναν και οι δύο το έπαθλο και τα 30.000€ θα μοιράζονταν στους 8 φιναλίστ του παιχνιδιού.

Τέλος, όπως και έγινε δηλαδή, Μαρίνα και Σωτήρης επέλεξαν να μοιραστούν τα χρήματα, επιλογή που έδωσε στους δύο τους από 15.000€. Φαίνεται μάλιστα πως η Μαρίνα έχει ήδη ανακοινώσει πως θα δώσει το ποσό αυτό σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Loading